Video Brașov. Așa arată ambulanţa care are la bord 758.000 de km

Last Updated on mai 18, 2022 O ambulanță din Brașov este lăsată să funcționeze după ce a străbătut 700.000 de kilometri ca să ajungă la pacienţi. Ocolul Pământului de 17 ori.

Stația de ambulanță Făgăraș. Echipajul pleacă la caz cu o salvare veche care ar putea rămâne oricând în pană. Uşile şi pragurile sunt ruginite, scaunele sunt tocite, iar piesele cedează pe rând. Şi nici măcar nu e cea mai veche ambulanţă din parcul auto.

Video Brașov. Așa arată ambulanţa care are la bord 758.000 de km 1

“Aşa arată autosanitara veterană a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Braşov. Bate, troncăne şi nu, nu a fost condusă doar duminică la piaţă de o bătrânică. Vreau să vă arăt puţin. Are la bord peste 758.000 de kilometri şi, din păcate, a intrat în service chiar astăzi”, arată Claudiu Loghin, reporter Observator.

Ambulanţa are la bord 758.000 de km

Călin Căldăraru a condus ambulanţa-epavă până ieri. Nu e prima rablă cu care pleacă în curse contracronometru pe viaţă şi pe moarte. Acum a primit una mai “tânără”. Are “doar” 650.000 de kilometri. “Caroseria este îmbrătrânită. Oricât ai schimba şi oricât ai pune piese noi pe o caroserie veche, nu ajută mare lucru”, spune Călin Căldăraru, ambulanţier.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Primarul Allen Coliban explicații despre cele 1,000 de camere de supraveghere

Next Story

Video Brașov. Bloc în flăcări. 50 de persoane evacuate de urgență de pompieri