Brașov. Femeie lovită la coloană după ce a căzut într-un autobuz RATBV de pe linia 17

Last Updated on mai 11, 2022 O femeie s-a lovit la coloană după ce a căzut într-un autobuz RATBV, marți dimineață.

O femeie care călătorea cu un autobuz RATBV pe linia 17 s-a dezechilibrat şi a căzut. Incidentul s-a petrecut marţi, 10 mai, în cursul dimineţii, pe bulevardul Mihail Kogălniceanu Braşov. Călătorii au sunat la 112 şi un echipaj SMURD a sosit în cel mai scurt timp pentru acordarea primului ajutor, anunță Radio Brasov FM.

Brașov. Femeie lovită la coloană după ce a căzut într-un autobuz RATBV de pe linia 17 1

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, maiorul Ciprian Sfreja, persoana de sex feminin acuza dureri la spate şi coloană. Femeia a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD, pentru investigaţii suplimentare.

 

„Pe strada M. Kogălniceanu din municipiul Brașov a avut loc un accident rutier în următoarele circumstanțe: O persoană de sex feminin care se deplasa cu un mijloc de transport în comun nu s-a asigurat corespunzător de elementele de siguranță prevăzute în autobuz, s-a dezechilibrat și a căzut.

 Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc accidentul rutier”, a declarat, pentru mytex.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Previous Story

Oficial. NU se va zbura de pe Aeroportul Brașov din noiembrie! Declarații șeful Aeroportului

Next Story

Făina de ghindă, „inventată” de o studentă din Braşov. „Are o mulţime de avantaje: are proprietăţi antiinflamatoare, antioxidante, antianemice, antirahitice şi favorizează secreţia de insulină”