Un brașovean s-a întâlnit cu mai mulți urși în pădure “Nu putea ține în mână bidonul cu apă oferit”

Last Updated on aprilie 9, 2022 Un brașovean care s-a rătăcit noaptea, în pădure, a mers aproape 10 kilometri până a fost găsit de jandarmi. Pe drum a întâlnit mai mulți urși și a făcut atac de panică.

Când s-a întâlnit cu jandarmii era atât înfrigurat și deshidratat, încât abia putea ține în mână bidonul cu apă oferit, informează observatornews.ro.

Un brașovean s-a întâlnit cu mai mulți urși în pădure "Nu putea ține în mână bidonul cu apă oferit" 1

“Un brașovean de 41 de ani a parcurs 10 kilometri pe jos, noaptea, după ce s-a rătăcit în pădure urmând indicațiile unei aplicații telefonice de localizare. Cu siguranță nu va uita prea curând noaptea trecută. Îmbrăcat în trening și cu adidași în picioare, șoferul brașovean a întâlnit pe traseu mai mulți urși.

Seara trecută, în jurul orelor 20.48, bărbatul a anunțat prin apel la 112 că s-a rătăcit în pădure urmând indicațiile unei aplicații telefonice de localizare, fără a ști cu exactitate unde se află. Mai mult decât atât, mașina i-a rămas suspendată într-un șanț și nu și-a mai putut continua drumul.

După ce au primit detalii referitoare la ruta parcursă până în acel punct și descrierea împrejurimilor în care se afla, jandarmii din cadrul Postului Montan Slănic s-au deplasat imediat în zona indicată. Aceștia l-au găsit pe brașovean, într-o stare de deshidratare încât nu putea ține în mână bidonul cu apă oferit. Panicat și înfrigurat, acesta le-a povestit jandarmilor prin ce a trecut.

Bărbatul le-a relatat jandarmilor că a fost nevoit să parcurgă aproape 10 km pe jos până a avut semnal la telefon, pe parcurs având “ocazia” de a se întâlni cu mai mulți urși, întâlnire care i-a provocat un atac de panică.

Din fericire, până la urmă, această întâmplare nu a avut un final dramatic, însă este indicat ca atunci când te hotărăști să pleci la drum, să fii echipat corespunzător, conform anotimpului și rutei pe care o parcurgi. Noi rămânem la datorie și vom oferi sprijin de fiecare dată când cineva se va afla într-o situație dificilă”, au povestit reprezentanții Jandarmeriei, într-o postare pe Facebook.

Previous Story

Director Wizz Air: „Ne uităm la deschiderea Aeroportului din Braşov anunţată la finalul acestui an”

Next Story

Brașov. Alt polițist prins în flagrant când lua mită de la un șofer. 600 de lei