Sorin Susanu, fostul șef OPC Brașov, a făcut plângere la Poliție după ce a fost amenințat și înjurat în propriul birou de patronul unui restaurant pe care l-a închis, la Galați

Last Updated on aprilie 28, 2022 Inspectorul „Cattani de la ANPC”, Sorin Susanu, fost șef Protecția Consumatorilor Brașov, a fost ameninţat de patronul unui restaurant din Galaţi, care a fost amendat cu 10.000 de lei, în urma unui control efectuat marţi, 26 aprilie. Cazul este anchetat şi de Poliţie.

„Este cel puţin atipic şi total ilegal modul în care reprezentanţii unor agenţi economici înţeleg să mă ameninţe în mod direct şi nu să accepte că prevederile legale sunt valabile pentru toată lumea. Nu mă voi lăsa intimidat de astfel de persoane şi vom avea aceeaşi abordare fermă de fiecare dată când situaţia o va impune”, a transmis comisarul şef Sorin Susanu.

Sorin Susanu, fostul șef OPC Brașov, a făcut plângere la Poliție după ce a fost amenințat și înjurat în propriul birou de patronul unui restaurant pe care l-a închis, la Galați 1

La Galaţi, Sorin Susanu a făcut mai multe controale neaşteptate, printre care amintim de bucătăria unui mare hotel de pe Faleza Dunării, dar şi mai multe magazine din Piaţa Centrală, care comercializează carne şi peşte. Controalele s-au soldat cu amenzi uriaşe şi sancţiuni dure pentru agenţii economici.

Cel mai recent control a fost, pe 26 aprilie, la o terasă din centrul Galaţiului. Comisarii Protecţiei Cosumatorului au găsit în bucătăria terasei un adevărat dezastru: alimente expirate, depozitate necorespunzător, fără termene de valabilitate şi o mizerie de nedescris, anunță Adevarul.

Pentru aceste nereguli grave, administratorul terasei a fost amendat cu 10.000 lei, iar terasa a fost închisă, până la remedierea problemelor.

Contact telefonic de jurnaliștii de la cotidianul Viață Liberă Galați, șeful Regionalei Protecției Consumatorului a declarat că în zilele următoare va fi detașat în stațiunea constănțeană Eforie. El a precizat că de acest lucru putea fi încunoștințat telefonic, sau prin sistem videoconferință de conducerea ANPC, fără să fie nevoie să ajungă la București, dar cu toate acestea a fost chemat la sediul central.

Previous Story

Brașov. Restricții de circulație pentru Parada Junilor Brașoveni

Next Story

Brașov. Ce alegi? Cu sau fără fântână în Piaţa Sfatului?