Irina, o mamă a doi copii din Braşov, a fost împuşcată direct în inimă

Last Updated on aprilie 30, 2022 O femeie de 35 de ani din judeţul Braşov a fost executată cu sânge rece, în faţa casei în care locuieşte. Irina era mamă a doi copii şi abia ieşise pe poartă să meargă la serviciu când a fost împuşcată. Bănuit de comiterea faptei este fostul amant al femeii. Individul, spun oamenii din sat, ar fi cumpărat arma de la hoţii de fier vechi.

Ora şase dimineaţa. La marginea comunei Dumbrăviţa, judeţul Braşov, Irina porneşte spre serviciu. Apucă să facă doar câţiva paşi când un individ deschide focul, scrie observatornews.ro.

Irina, o mamă a doi copii din Braşov, a fost împuşcată direct în inimă 1

Unul dintre gloanţe o nimereşte pe tânără în zona inimii. Victima nu mai apucă să fugă şi nici să strige după ajutor.

Tânăra – mamă a doi copii – e dusă în stare gravă la spital, unde e operată de urgenţă. Rana este însă fatală.

Surse neoficiale spun că făptaşul este fostul amant al victimei. Bărbatul, cu 11 ani mai mare, este paznic la aceeaşi firmă la care lucra şi femeia. Gelozia l-ar fi împins la gestul extrem după ce Irina ar fi vrut să-şi salveze căsnicia şi l-a părăsit. Acum câteva zile, spun sătenii, individul ar fi cumpărat arma de la hoţii de fier vechi.

Poliţiştii l-au găsit în casa părintească, la scurt timp după atac. Era la doar 500 de metri de locul crimei.

Arma însă este de negăsit. Localitatea a fost împânzită de poliţişti cu detectoare de metale. Percheziţii au fost făcute şi la domiciliul suspectului, dar degeaba. Cercetările sunt însă abia la început. Deocamdată, nimeni nu a fost pus sub acuzare în acest caz.

Previous Story

Video Brașov: Incendiu uriaș în Bartolomeu! ISU îi îndeamnă pe brasoveni să țină ferestrele închise

Next Story

Video Brașov. Incendiul din Bartolomeu a fost lichidat. Pompierii s-au luptat 7 ore cu flăcările