Aeroportul Brașov vizitat de directorii Wizz Air. Nicio promisiune de zbor

Last Updated on aprilie 13, 2022 Directorii de la Wizz Air au vizitat ieri Aeroportul Brașov. La finalul vizitei nu au oferit declarații, nu au făcut nicio promisiune de zbor.

Declarații au fost transmise presei de către Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Avem cel mai frumos aeroport din România şi sper că am reuşit să-i convingem pe oficialii Wizz Air de acest lucru, în cadrul vizitei la terminalul de pasageri. Operaţionalizarea Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav va determina o dezvoltare exponenţială a judeţului nostru sub toate aspectele, va creşte atractivitatea Braşovului pentru cei dornici să se relocheze aici şi va aduce în destinaţia noastră un număr semnificativ mai mare de turişti comparativ cu ceea ce avem în prezent”, a spus preşedintele Consiliului Județean Braşov, Adrian Veştea, citat de brasov.net.

Aeroportul Brașov vizitat de directorii Wizz Air. Nicio promisiune de zbor 1

Zilele trecute la Sibiu, József Váradi, CEO-ul Wizz Air, a vorbit într-un interviu acordat Turnul Sfatului despre efectul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav asupra Sibiului. „Da, ne interesează Braşovul şi ne interesează fiecare aeroport modern existent. Dacă asta va afecta sau nu Sibiul, rămâne să vedem.

Eu personal văd Sibiul ca pe o piaţă diferită. Adică 150 de kilometri sunt 150 de kilometri. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în Europa una dintre tendinţe este că oamenii devin tot mai localizaţi în ceea ce priveşte călătoriile.

Cred că Sibiul este o piaţă de sine stătătoare, are un rol unic în aviaţia românească şi nu sunt sigur că va fi afectat major de dezvoltarea Braşovului”, a declarat József Váradi, potrivit bzb.ro.

 

Previous Story

Foto Brașov. Copaci în Piața Sfatului. Alte schimbări în Piața emblemă a orașului

Next Story

FELICITĂRI! Elevii Colegiului Național „Andrei Șaguna” din Brașov, cei mai buni din lume la un concurs organizat de NASA