(Video) Brașovul live pe CNN. Flavia Boghiu: „Au vrut să vadă cu ochii lor și să documenteze cum se mișcă România în inima ei, nu doar la hotare, pentru ajutorarea poporului ucrainean”

Last Updated on martie 17, 2022 Brașovul a fost prezentat miercuri, 16 martie, în direct pe CNN, pentru modul cum s-a organizat la centrul de refugiați de la CATTIA.

Flavia Boghiu: „Astăzi, postul CNN a fost la Centrul de refugiați de la CATTIA, de unde au transmis live pentru o audiență de milioane de oameni din întreaga lume, solidaritatea și implicarea comunității brașovene.

Aceștia au vrut să vadă cu ochii lor și să documenteze cum se mișcă România în inima ei, nu doar la hotare, pentru ajutorarea poporului ucrainean. Mă bucur să vă spun că echipa CNN a avut de mai multe ori reacția «wow» în timp ce le făceam turul și le prezentam facilitățile. Este încă un feedback pozitiv care trebuie să ajungă la sutele de voluntari, ONG-uri și companii private care s-au implicat și continuă să se implice.

Românii sunt alături de ucraineni, iar CATTIA s-a transformat temporar dintr-un centru de afaceri într-o adevărată Fabrică de speranță!”.

Vezi aici Video:

Previous Story

Refugiaţii ucraineni s-au îndrăgostit de Brașov. 75% nu mai vor să plece de aici. Allen Coliban, ședință cu 100 de companii pentru a găsi locuri de muncă refugiaților din Ucraina

Next Story

(Video) Arde un Mall în București! Raed Arafat: Mall-ul riscă să se prăbușească, structura fiind metalica