(Video) Arde un Mall în București! Raed Arafat: Mall-ul riscă să se prăbușească, structura fiind metalica

Last Updated on martie 22, 2022 Este alertă la București după ce un puternic incendiu  a izbucnit astăzi la un centru comercial aflat pe Calea 13 Septembrie din București, anunță A3.

Update 18:09 – Raed Arafat, șeful DSU, avertizează că există riscul ca mall-ul Prosper să se prăbușească din cauza incendiului puternic.
Vezi aici Video:

Locuitorii blocurilor din jurul mall-ului Prosper, de pe Calea 13 Septembrie, sunt evacuați.

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat marti, la Antena 3, că magazinul Prosper din Sectorul 5 care a luat foc riscă să se prăbușească, anunță stiripesurse.ro.

„Riscul de propagare e aproape de zero”, a afirmat Arafat. „Victime nu avem, însa fiind structura metalica e un risc de prabusire si pompierii au fost atenti si au lucrat mai defensiv”, a adăugat acesta. Pompierii vor continua sa intervina „pana lichideaza incediul si ne asiguram ca zona este in siguranta”, a precizat seful DSU.

„Recomandam oamenilor sa ocoloseasca zona si cei expusi fumului sa inchida geamurile”, a mai spus Arafat.

Ovidiu Oanţă: „Incendiu devastator intr-un centru comercial din Capitala! Flacarile izbucnite in zona acoperisului s-au extins pe fatada, alimentate de vant. Persoanele aflate in interior au fost evacuate, iar ISU sustine ca nu s-au inregistrat victime. In zona a fost emisa o alerta extrema, pentru ca lumea sa evite zina si sa se protejeze de degajarile mari de fum”â
Vezi aici Video:

Previous Story

(Video) Brașovul live pe CNN. Flavia Boghiu: „Au vrut să vadă cu ochii lor și să documenteze cum se mișcă România în inima ei, nu doar la hotare, pentru ajutorarea poporului ucrainean”

Next Story

Gheorghe: „Am fost pacient la Spitalul Județean Brașov…De la brancardier și trecând pe la infirmiere, asistente și până la șeful secției care venea în fiecare dimineață la vizită însoțit de tot colectivul se mișcau ca un ceasornic elvețian”