Video Brașov. Două eleve s-au bătut cu pumnii și picioarele în curtea unui liceu

Last Updated on februarie 22, 2022 Două eleve, de 12, respectiv 14 ani, din Brașov, s-au luat la bătaie în curtea liceului unde învățau. La conflict au asistat mai mulți elevi, dar nimeni nu a intervenit pentru a le opri să se lovească cu pumnii în față.

Două fete, una elevă în clasa a șasea, iar cealaltă în a șaptea, au fost protagonistele unui incident violent în curtea liceului Petru Rareş din Feldioara, informează adevarul.ro.

Video Brașov. Două eleve s-au bătut cu pumnii și picioarele în curtea unui liceu 1

În imaginile postate pe internet se vede cum cele două se lovesc cu pumnii și genunchii și se trag de păr. Deşi mulţi tineri asistă la încăierare, niciunul nu schiţează vreun gest pentru a interveni să le despartă pe cele două fete.

Poliția s-a autosesizat în acest caz, după ce unul dintre colegii fetelor a urcat imaginile pe rețelele de socializare.

„Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Feldioara s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt. Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind două tinere, în vârstă de 13 ani şi 14 ani. Acestea urmează a fi invitate la sediul subunităţii de poliţie, împreună cu reprezentanţii legali, în vederea parcurgerii procedurii legale, în astfel de cauze”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Nadia Olaru, citată de libertatea.ro.

În apărare lor, Reprezentanții Inspectoratului au declarat că totul ar fi pornit de la nişte înjurături adresate reciproc, precizând că profesorul de serviciu a intervenit imediat, astfel că nu au apucat ca cele două să se rănească, scrie spynews.ro.

Vezi aici Video:

Previous Story

Se închid? Facturi uriașe la gaz pentru hotelurile din Poiana Brașov

Next Story

(Video) Brașov. Primul „bloc pentru maşini”. Urci cu mașina până în casă!