(Foto/Video) Astăzi, la Brașov se deschide primul „Metro” românesc. Plai Cash & Carry”

Last Updated on februarie 18, 2022 Astăzi, 18 februarie, la Brașov se va deschide un nou magazin de tip cash & carry, un supermarket cu produse româneşti. Acesta este amplasat într-o hală de pe fosta platformă Roman SA.

Ilona Balogh şi Robert Preda au o experienţă de mai bine de 10 ani în industria de distribuţie şi retail din Spania, brandul lor, „Plai Cash & Carry”, fiind adus acum la Braşov (e primul lor magazin deschis în România).

(Foto/Video) Astăzi, la Brașov se deschide primul „Metro” românesc. Plai Cash & Carry” 1 (Foto/Video) Astăzi, la Brașov se deschide primul „Metro” românesc. Plai Cash & Carry” 2 (Foto/Video) Astăzi, la Brașov se deschide primul „Metro” românesc. Plai Cash & Carry” 3

Amplasat pe strada Poienelor 7C, magazinul (tip similar cu „Metro” sau Selgros”) va avea o suprafaţă de vânzare de 3.000 de mp. „Sortimentul de produse format din 12.000 – 15.000 de articole va fi achiziţonat cu preponderenţă din România, direct de la furnizorii consacraţi în segmentul FMCG, dar acţionarii îşi doresc să aducă la raft şi o serie de produse alimentare din Spania, la preţuri competitive”, se arată într-un comunicat al firmei prezentat de bzb.ro.

Investiţia e anunţată la 2 milioane de euro, iar magazinul va avea aproximativ 50 de angajaţi.

(Foto/Video) Astăzi, la Brașov se deschide primul „Metro” românesc. Plai Cash & Carry” 4 (Foto/Video) Astăzi, la Brașov se deschide primul „Metro” românesc. Plai Cash & Carry” 5 (Foto/Video) Astăzi, la Brașov se deschide primul „Metro” românesc. Plai Cash & Carry” 6

Programul va fi de luni până sâmbătă între orele 7.00 şi 21.00, iar duminica, între 8.00 şi 15.00, anunță brasovtv.com.

Vezi aici Video:

Previous Story

Aeroportul Brașov. Gata. S-au sucit. „Atenție! Am spus că de la 1 noiembrie 2021 aeroportul va deveni operațional, nu când va avea loc primul zbor”

Next Story

Dezbatere. Al doilea drum spre Poiana Braşov. „Cred că este toxic pentru mediu… e limpede distrugerea unei păduri pentru câțiva km de asfalt”