Cinematograf nou în Brașov. „În premieră veți experimenta tehnologia multi-senzorială 4DX, unde imaginile și sunetul sunt completate de miros și mișcare”

Last Updated on februarie 7, 2022 Inaugurarea Cinema City, care este parte a grupului Cineworld, va avea loc joi, 10 februarie.

Vă așteptăm cu nerăbdare la inaugurare, veți trăi experiența cinematografică la intensitate maximă, într-o ambianță ce îmbină cele mai moderne și confortabile dotări cu echipamentele de ultimă generație. Și în premieră veți experimenta tehnologia multi-senzorială 4DX, unde imaginile și sunetul sunt completate de miros și mișcare, făcându-vă să simțiți la propriu filmul pe pielea voastră”, au transmis reprezentanții Cinema City, potrivit brasov.net.

Cinematograf nou în Brașov. „În premieră veți experimenta tehnologia multi-senzorială 4DX, unde imaginile și sunetul sunt completate de miros și mișcare” 1

Deschiderea va avea loc pe 10 februarie în AFI Mall Brașov, care inițial semnase cu un operator de cinema mai mic, Cinemax, intrat recent pe piața din România. Din păcate, acesta a oprit investițiile în timpul pandemiei, motiv pentru care proprietarii AFI au reluat discuțiile cu Cinema City.

În premieră, în cadrul noului cinema, brașovenii vor putea experimenta tehnologia multi-senorială 4DX, unde imaginile și sunetul sunt completate de miros și mișcare, astfel încât poți simți filmul la propriu pe pielea ta, anunță Biz Brașov.

Brașovul mai are un cinematograf, situat în incinta centrului comercial din cartierul Tractorul.

Previous Story

Brașov. Un afacerist şi-a cumpărat o stradă întreagă. Reacția primarului Allen Coliban

Next Story

Brașov. Nevaccinații au voie în supermarketurile din Mall-uri, începând de astăzi, fără certificat verde