Brașov. A murit primarul Dragoș Serafim

Last Updated on februarie 1, 2022 Luni, 31 ianuarie, a murit primarul Dragoș Serafim, după o grea suferință.  Organizația PSD Brașov a fost cea care a anunţat moartea social-democratului care a fost primar în comuna Cristian timp de 16 ani.

Organizația PSD Brașov își exprimă tristețea față de trecerea în neființă a domnului Dragoș Serafim, fost primar al comunei Cristian. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris organizația PSD Braşov pe Facebook, potrivit Antena 3.

Brașov. A murit primarul Dragoș Serafim 1

Fostul primar Dragoș Serafim a murit din cauza unei boli incurabile

Fostul edil Dragoș Serafim suferea de o boală incurabilă care i-a atacat mai multe organe interne. În ultima vreme, bărbatul a fost internat în spital, la București. Dragoș Serafim avea probleme mari la stomac, iar apoi cancerul i-a afectat și ficatul, anunță RTV.

Potrivit Newsbv, Serafim a fost adus acasă, luni, iar la scurt timp după ce a ajuns a murit. Dragoș Serafim a condus 16 ani Primăria Cristian, cele mai multe mandate din partea PSD. La finalul anului trecut fusese condamnat definitiv la 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare într-un dosar de corupție. Acesta era acuzat de fals intelectual, abuz în serviciu și uzurparea funcției.

Previous Story

Viceprimarul Brașovului Flavia Boghiu: Pentru că am în atribuții Urbanismul, am fost urmărită, hărțuită și amenințată

Next Story

Brașov. Profesori și elevi infectați. Colegiul „Unirea” și “Nicolae Titulescu” închise de autorități