Greșeală de începător. Cum a fost prins milionarul Ioan Neculaie, în timp ce se ascundea într-o zonă rezidențială de lux, din Salonic. Tranzacția care l-a dat de gol

Last Updated on ianuarie 31, 2022 Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, a încercat să scape de pușcărie și a fugit în Grecia. Acolo a fost prins după ce a făcut o greșeală de începător.

Milionarul a fost condamnat de Curtea de Apel Brașov la doi ani și două luni de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, însă a făcut o greșeală de începători care l-a dat de gol în fața polițiștilor români.

Greșeală de începător. Cum a fost prins milionarul Ioan Neculaie, în timp ce se ascundea într-o zonă rezidențială de lux, din Salonic. Tranzacția care l-a dat de gol 1

Fostul patron al lui FC Brașov a fost dat în urmărire generală după ce a fost condamnat la închisoare, însă a fost prins în Grercia, la Salonic, acolo unde se mai află și românul Răzvan Lucescu.

Ioan Neculaie se ascundea în Grecia, în Salonic, într-un complex rezidențial de lux, însă a ajuns să fie filat de către polițiștii din România după ce a închiriat un Mercedes  pentru a se putea deplasa prin oraș, anunță Gândul.ro.

Conform sursei citate mai sus, oamenii legii îl urmăreau de o bună perioadă de timp pe Ioan Neculaie, dar nu erau siguri de identitatea acestuia deoarece afaceristul a apelat la mai multe intervenții chirurgicale pentru a părea mai tânăr, spun cei de la Pro Sport.

Ioan Neculaie nu a stat degeaba de când a ajuns în Grecia. Acesta chiar a apelat la un avocat grec ca să atace în instanță punerea în executare a mandatului de arestare, la fel cum a procedat și Dragoș Săvulescu, fostul finanțator de la Dinamo care fusese arestat în Mykonos.

A tras cu arma în cauciucurile propriei mașini

Povestea începe în urmă cu aproximativ cinci ani, când Ioan Neculaie şi-a pregătit puşca şi toate cele necesare pentru vânătoare, dar s-a enervat când a văzut că maşina lui de teren avea pană la una dintre roţi și a început să tragă în celelalte trei roți.

Greșeală de începător. Cum a fost prins milionarul Ioan Neculaie, în timp ce se ascundea într-o zonă rezidențială de lux, din Salonic. Tranzacția care l-a dat de gol 2

„S-a enervat foarte tare, a luat puşca şi a început să tragă în celelalte trei roţi. Apoi a urlat la angajatul lui şi l-a certat că nu a avut grijă să verifice maşinile. Toţi au rămas cu gura căscată, mai ales că nu a mai făcut niciodată astfel de gesturi”, a mărturisit o sursă din anturajul afaceristului, în februarie 2016, potrivit bzb.ro.

Neculaie a fost condamnat definitiv la doi ani și două luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. A mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara anului 2018.

Nu este prima dată când Neculaie fuge după o condamnare. El a fost prins în 2017 de grănicerii din Giurgiu, după ce fusese dat în urmărire internaţională. Atunci, omul de afaceri a mai petrecut un an în spatele gratiilor, pentru o pedeapsă definitivă de un an şi şase luni primită prin contopirea a două pedepse cu suspendare pentru omor din culpă (un om a murit într-un accident de muncă pe platforma Roman SA, pe care afaceristul o deţinea) şi nerespectarea regimului armelor şi munţiilor.

Previous Story

Brașov. Rata de infectare a urcat la 19! Situația pe localități

Next Story

Viceprimarul Brașovului Flavia Boghiu: Pentru că am în atribuții Urbanismul, am fost urmărită, hărțuită și amenințată