Brașov. Update. Trei copii de 14 ani au căzut într-un lac îngheţat. A fost găsit și al treilea

Last Updated on ianuarie 23, 2022 Trei copii au căzut sâmbătă într-un lac înghețat din județul Brașov.

În jurul orei 14.30, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că 3 minori, care se aflau pe raza unui lac înghețat, situat în localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, au căzut în acesta, ca urmare a spargerii gheții.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, pompieri și scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, precum și echipaje SMURD, anunță Biz Brasov.

Brașov. Update. Trei copii de 14 ani au căzut într-un lac îngheţat. A fost găsit și al treilea 1

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că 4 persoane, toate în vârstă de 14 ani, se aflau cu bicicletele pe suprafața înghețată a unui lac din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, iar ca urmare a ruperii gheții, 3 dintre acestea au căzut în lac, anunță Observator TV.

UPDATE
Adolescentul în vârstă de 14 ani, care a căzut sâmbătă într-un lac înghețat din localitatea braşoveană Dumbrăviţa, a fost găsit de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii
de Urgenţă Braşov. Minorul a fost preluat preluat şi transportat la spital, efectuându-i-se manevre de resuscitare, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, potrivit Kanal D.

Băiatul a fost căutat, timp de mai multe ore, de scafandri în lacul în care a căzut după ce s-a rupt gheaţa, alţi doi adolescenţi, care îl însoţeau, reuşind să iasă din apă.

Previous Story

Brașov. Rata de infectare a depășit 11. Situația pe localități

Next Story

Brașov. Update 2. A murit unul dintre copiii care a căzut cu bicicleta în lacul înghețat