Un tânăr din Braşov a murit pe loc după ce s-a aruncat de la etajul al IV-lea al unui bloc

Last Updated on decembrie 6, 2021 Un tânăr de 22 de ani din Brașov a murit după s-a aruncat de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca.

Incidentul s-a petrecut pe strada Alexandru Vaida Voievod. Potrivit ISU Cluj, solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.00, iar la fața locului a fost găsit un tânăr, în vârstă de cca 20 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Un tânăr din Braşov a murit pe loc după ce s-a aruncat de la etajul al IV-lea al unui bloc 1

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la căderea tânărului de la înalțime.

“La fața locului polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din județul Brașov, cu privire la care, echipajele medicale prezente la fața locului, au constatat, din nefericire, faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cauzelor în care a survenit decesul.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj

Previous Story

Foto Brașov. Trei brățări dacice excepționale descoperite la rădăcina unui copac,

Next Story

(Foto/Video) Un TIR din Brașov, accident grav. Un copil și două persoane rănite