Video Brașov. Incendiu violent. 3 case din Șchei au ars ca o torță

Last Updated on noiembrie 27, 2021 Trei case au ars aseară într-un incendiu violent, in cartierul Schei, pe strada Clăbucet.

La fața locului s-au deplasat 6 autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de salvare la înălțime și un echipaj SMURD.

Video Brașov. Incendiu violent. 3 case din Șchei au ars ca o torță 1

Când au ajuns echipajele la fața locului, 3 case erau cuprinse de flăcări și exista pericolul de extindere și la alte proprietăți, situate în imediata apropiere. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului iar accesul în zonă s-a făcut cu dificultate.

După o luptă cu flăcările de aproximativ 5 ore, incendiu a fost lichidat. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Au ars două case în proportie de 90% și acoperisul celei de-a treia case. S-a reușit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă si la alte case din apropiere“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, citat de mytex.ro.

Doua persoane, proprietari ai unor case la care exista pericol de extindere a incendiului, au suferit atac de panică și au fost asistate medical la fata locului de către personalul SMURD, anunță Realitatea Brasov.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Târgul de Crăciun din Piața Sfatului, accesibil şi nevaccinaţilor

Next Story

(Foto) Ce-i ăsta? Bucureșteni, haideți la Brașov să vedeți un Brad de Crăciun adevărat, cel mai frumos din România