Brașov. Târgul de Crăciun din Piața Sfatului, accesibil şi nevaccinaţilor

Last Updated on noiembrie 26, 2021 Târgurile de Crăciun, care vor fi organizate în Piaţa Sfatului şi în cartierele oraşului, vor fi deschise tuturor, anunță primăria Brașov.

La târgurile de Crăciun din Brașov nu se va ține cont de vaccinare. Accesul la căsuţele care vor fi instalate în Piaţa Sfatului şi în mai multe cartiere ale oraşului, cu ocazia Târgului de Crăciun, va fi liber.

Brașov. Târgul de Crăciun din Piața Sfatului, accesibil şi nevaccinaţilor 1

„Accesul braşovenilor şi turiştilor în zonele unde municipalitatea a amplasat acele căsuţe – fie că vorbim de Piaţa Sfatului sau de cartiere – este permis fără ca aceştia să facă dovada unui certificat verde sau a unui test negativ”, a precizat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt PMB, citat de adevarul.ro.

Accesul la târg se va face ca peste tot pe domeniul public, adică prin purtarea măţtii şi păstrarea distanţei fizice dintre persoane. Anul acesta, evenimentele care marchează sărbătorile de iarnă vor debuta pe 29 noiembrie, când se va aprinde instalaţia din bradul din Piaţa Sfatului.

Municipalitatea a decis ca atât brazii de Crăciun, cât şi căsuţele în care se va organiza târgul, să existe atât în Piaţa Sfatului, cât şi în cartierele oraşului.

Previous Story

Aeroportul Brașov, „sperietoare” pentru Sibiu, București, Cluj și Târgu Mureș

Next Story

Video Brașov. Incendiu violent. 3 case din Șchei au ars ca o torță