Şoferiţa din Braşov care conduce zi de zi un autobuz de 18 metri şi are în mâini viaţa a mii de oameni

Last Updated on noiembrie 23, 2021 De doi ani, Liliana Constantin conduce câte 8 ore pe zi un autobuz cu peste 100 de locuri. Spune că, pentru ea, condusul este o pasiune, iar faptul că se află la volanul unui vehicul atât de mare nu i se pare deloc dificil.

Liliana şi-a văzut visul cu ochii în momentul în care a fost angajată la RATBV pe post de şofer de autobuz. Acum este una din cele 6 şoferiţe care lucrează la RATBV, pe autobuze sau troleibuze şi se bucură de fiecare minut petrecut la serviciu. Şoferiţa spune că nu e greu deloc să conduci un autobuz.

Şoferiţa din Braşov care conduce zi de zi un autobuz de 18 metri şi are în mâini viaţa a mii de oameni 1

„Pentru mine e ceva normal. Cu grijă, cu atenţie, cu răbdare se fac toate. La mine e şi pasiunea, pasiunea de a conduce. Mie îmi place foarte mult să conduc, mai ales când văd că în spatele meu sunt zeci de vieţi, mă încântă şi mă încurajează foarte mult”, spune şoferiţa pentru Adevarul.

Un autobuz atât de lung este mai complicat de condus decât un autoturism, spune Liliana.

E diferenţă şi încă o diferenţă foarte mare, pentru că trebuie să ştii cum să iei curba, virajele. Trebuie să fii un pic atent, pentru că e o maşină destul de lungă şi să te încadrezi pe bandă, în viraje, e cu totul altceva, nu e ca la o maşină mică”, explică femeia şofer de autobuz.

Şoferiţa din Braşov care conduce zi de zi un autobuz de 18 metri şi are în mâini viaţa a mii de oameni 2 Şoferiţa din Braşov care conduce zi de zi un autobuz de 18 metri şi are în mâini viaţa a mii de oameni 3

Liliana Constantin spune că face în fiecare zi mai mult de 100 de kilometri la volanul autobuzului de 18 metri pe care îl conduce. Astfel, în cei doi ani de când transportă călători prin Braşov, a acumulat o experienţă importantă încât să fie sigură că îi duce pe pasageri în siguranţă la destinaţie şi ajunge în fiecare zi cu bine la cei doi copii ai săi.

Previous Story

Brașovean prins la furat într-un supermarket din Baia Mare

Next Story

Brașov. Roman SA iese, după șapte ani, din insolvență. Va repara 60 decamioane de la Armată