Brașov. Un pacient a încercat să „evadeze” din Spitalul Județean, cu ajutorul unor cerșafuri, dar a căzut de la etaj

Last Updated on noiembrie 11, 2021 Multă imaginație pentru un pacient alcoolist internat la Spitalul Județean Brașov. Acesta  a încercat să ,,evadeze” pe fereastră, cu ajutorul unor cearșafuri, dar a căzut de la etaj, anunță Brașov.net.

Este vorba de un bărbat de 49 de ani din Hoghiz care a supărat că nu are nimic de băut, conform datelor deținute de ziariștii brașoveni, a legat mai multe cearșafuri și a vrut să fugă pe geamul salonului unde era internat.

Brașov. Un pacient a încercat să „evadeze” din Spitalul Județean, cu ajutorul unor cerșafuri, dar a căzut de la etaj 1
(foto arhiva)

Pacientul a căzut în gol, de la etajul întâi, iar angajații spitalului au anunțat poliția.

„La data de 10 noiembrie 2021, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un reprezentant al unei unități medicale situată pe raza municipiului Brașov cu privire la faptul că un pacient ar fi suferit vătămări corporale.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cearceafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani din localitatea Hoghiz, județul Brașov, acesta fiind transportat la o altă unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal Nadia Olaru, potrivit mytex.ro.

Previous Story

(Video) Accident Brașov. Mașină răsturnată pe strada Avram Iancu, după ce a lovit alte două autoturisme

Next Story

Brașov. Allen Coliban prezintă harta unde vor fi brazi împodobiți de Crăciun în cartiere