Brașov. Allen Coliban prezintă harta unde vor fi brazi împodobiți de Crăciun în cartiere

Last Updated on noiembrie 11, 2021 Allen Coliban anunță că Primăria va împodobi 13 brazi de Crăciun, în acest an. Zonele în care Primăria Brașov va împodobi brazi de Crăciun sunt următoarele: Piața Sfatului; Piața Unirii; parcul Nicolae Titulescu; parcul din Centrul civic; Griviței, în zona grupului statuar Horea, Cloșca și Crișan; Bartolomeu, la locul de joacă de pe str. Agricultorilor; parcul Tractorul, lângă patinoar; cartierul Craiter, str. Hărmanului – Pavilioanele CFR, vizavi de Autogara 3; cartierul Valea Cetății, în parcul Trandafirilor; cartierul Astra, parcul Someșul; cartierul Triaj, parcul str. Pașcani; cartierul Noua, la lac; Stupini, str Fundăturii.

Allen Coliban: „Vă prezint aici harta unde vom avea brazi împodobiți, căsuțe cu bunătațuri locale și iluminat festiv”

Brașov. Allen Coliban prezintă harta unde vor fi brazi împodobiți de Crăciun în cartiere 1

Allen Coliban: „🛑Apel important către comercianții din Brașov și împrejurimi în vederea organizării sărbătorilor de Crăciun:

Brașov. Allen Coliban prezintă harta unde vor fi brazi împodobiți de Crăciun în cartiere 2

Anul acesta sărbătorim Crăciunul în centrul orașului și în cartiere. Am pregătit pentru Brașoveni 13 brazi care vor fi împodobiți în mai multe locuri din oraș pentru a duce un strop din emoția sărbătorilor și în cartiere, prin asta reducând și fluxul mare de oameni din centru.

Pe lângă brazi și iluminatul stradal specific, vom pune la dispoziție căsuțe în care se vor comercializa produse meșteșugărești și produse alimentare specifice zonei și perioadei.

Pentru a ne asigura că cei mai buni comercianți au șansa de a ocupa aceste căsuțe, vă invit să depuneți solicitările şi documentele aferente.

👉Documentația necesară pentru a ocupa una dintre cele 36 de căsuțe care vor fi amplasate în municipiul Brașov se poate regăsi aici: https://www.brasovcity.ro/…/Instructiuni%20activitati… (pagina principală – Acces rapid, secțiunea Evenimente și cultură).
Ca și la primul apel către dumneavoastră, termenul limită de depunere este 12 noiembrie!

Previous Story

Brașov. Un pacient a încercat să „evadeze” din Spitalul Județean, cu ajutorul unor cerșafuri, dar a căzut de la etaj

Next Story

(Foto/Video) Brașov. Reacția unei turiste din SUA când a văzut bradul uriaș de Crăciun din Piața Sfatului: „Nu am mai văzut aşa ceva. Sunt sigură că cei din San Francisco sunt falşi”