Brașov-Sânpetru, bulevard nou cu 4 benzi și pistă pentru bicicliști

Last Updated on noiembrie 8, 2021 Primarul Allen Coliban anunță un bulevard de legătură între Brașov și Sânpetru, din fonduri nerambursabile.

Allen Coliban:CONSTRUIM UN BULEVARD DE LEGĂTURĂ CU SÂNPETRU
Astăzi s-a aprobat depunerea spre finanțare din fonduri nerambursabile a proiectului prin care transformăm Strada Narciselor din uliță prăfuită în bulevard cu 4 benzi și pistă pentru bicicliști, o veste bună pentru mii de oameni.
Zona Metropolitană a Brașovului este printre cele mai populate zone din România și nu este un secret că multe dintre localitățile de lângă Municipiul Brașov au funcția de „dormitor”.

Brașov-Sânpetru, bulevard nou cu 4 benzi și pistă pentru bicicliști 1

O mare parte dintre cetățenii care locuiesc în aceste „dormitoare” vin în Brașov pentru job, pentru școală sau relaxare.

Este un lucru bun din punct de vedere economic și social. Însă aglomerația provocată, mai ales pe Strada 13 Decembrie, ne face să pierdem timp prețios în trafic, timp pe care, de exemplu, l-am putea petrece cu familia.

Această problemă are nevoie de o abordare comună și mă bucur că împreună cu Marian Arhire, primarul Sânpetrului, cu care am colaborat bine în ultimele luni, putem veni cu o soluție, cu o nouă rută de tranzit.

Această soluție va reduce considerabil traficul din cartierul Tractorul, va scădea poluarea și va reduce numărul de accidente”.

Previous Story

Vânzările s-au prăbușit la Jumbo, Dedeman și Brico Depo, după ce nevaccinaților li s-a interzis accesul

Next Story

Corina, București: Felicitari Primăria Brașov pentru (re)inceperea electrificarii transportului in comun