Brașov. Liceul Șaguna închis din cauza numărului mare de infectări cu COVID

Last Updated on octombrie 13, 2021 Colegiul Naţional ‘Andrei Şaguna’ din Braşov va fi închis, începând de mâine, pentru o perioadă de 14 zile, din cauza numărului mare de infectări cu COVID. Orele se vor face doar online.

Decizia a fost luată azi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, luând în considerare avizul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi avizul Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului, a informat Instituţia Prefectului.

Brașov. Liceul Șaguna închis din cauza numărului mare de infectări cu COVID 1

La C.N. Andrei Șaguna sunt 14 clase în online din 28 și, conform Ordinul comun al Ministrului Educației și Ministrului Sănătății, la atingerea pragului de 50% din clase in online activitatea cu prezență fizică la clasă este suspendată în întreaga unitate de învățământ”, a declarat Alexandru Ganea, purtător de cuvânt, potrivit mytex.

Procesul de învăţământ la acest liceu poate continua în sistem online în următoarele 14 zile, perioadă după care se va face o reevaluare a situaţiei.

Colegiul Naţional ‘Andrei Şaguna’ este a doilea liceu din judeţul Braşov unde se suspendă, în acest an şcolar, activitatea cu prezenţă fizică, după cel din Rupea

Previous Story

Bilanț nou. 390 de morți, 15,733 de infectări. Situația la Brașov

Next Story

Allen Coliban are „lipici” la urși. O altă ursoaică cu 3 pui a fost prinsă pe o stradă din Brașov