Allen Coliban nervos că Brașovul a primit 0 lei de la premierul Cîțu. Nici Aeroportul Brașov nu a primit bani

Last Updated on octombrie 8, 2021 Politicienii români au o idee fixă: primești bani doar dacă ești în partid/alianță cu mine. Cum Allen Coliban este din USR iar Adrian Veștea este în echipa câștigătoare a lui Ludovic Orban, Florin Cîțu a decis ca Brașovul să primească 0 lei. Premierul, susținut total de președintele eșuat Klaus Iohannis, a împărțit 1 miliard de lei la primarii prieteni din PNL.

Allen Coliban:Într-o intervenție pentru Europa Liberă, am explicat situația care poate fi de neînțeles pentru mulți.

Allen Coliban nervos că Brașovul a primit 0 lei de la premierul Cîțu. Nici Aeroportul Brașov nu a primit bani 1

Guvernul demis Cîțu a împărțit ieri un miliard de lei fără nicio formulă, fără niciun interes față de administrațiile locale, ci cu un interes pur politic.

Municipiul Brașov nu a primit niciun ban, nu pentru că nu este nevoie de fonduri sau pentru că nu am cerut fonduri guvernamentale, ci pentru că această alocare este un cuțit în spatele USR PLUS.
Când aloci discreționar bani, arăți că nu ești acolo pentru a guverna România, ci pentru a împărți banii ca un boier pe feuda sa.

https://romania.europalibera.org/…/palma…/31497880.html
Chiar dacă decizia lui Florin Cîțu dezamăgește brașovenii, vă asigur că municipalitatea va compensa lipsa acestor fonduri guvernamentale, prin atragerea de fonduri europene”.

Dorian Lungu: „Americanii au o vorbă: “follow the money”.
Ardelenește: meri mă pe urmele ochiului de drac și vezi ce îți iasă.

Allen Coliban nervos că Brașovul a primit 0 lei de la premierul Cîțu. Nici Aeroportul Brașov nu a primit bani 2

Onor Guvernul României și-a rupt de la gură și a împărțit către județele pe care le păstorește, din fondul său de rezervă bugetară, puțin peste 1 miliard de lei. Pe criterii bine stabilite 😉

Ministrul Dezvoltării, Dl. Cseke Attila a calculat bine. La fel și cel al Finanțelor, Dan Vîlceanu, prin intermediul lui Cîțu, evident.
Priviți sumele și vedeți cât de bine povestesc ele despre alianțe politice. Despre alegerile din PNL. Despre ce a fost și ce o să mai fie.

A, Brașovul e pe locul 5. Doar că din coadă. Cu Brăila, Dâmbovița și Ialomița, pe același palier. Deh, județe comparabile ca aport la bugetul de stat, ca mărime, ca dezvoltare…

Așa se întâmplă când nu ești în echipa câștigătoare, în principiu pierzi 🙂
Nu-i bai, mai e o zi, mai e un an, mai vine un guvern. Dar să ne fie clar: “follow the money” că “principiile” rămân aceleași…”

Gruia Hilohi: „Este aşa de exact 55 de ani, deşi atunci nu era decât un singur partid. Cauzele nu sunt numai partinice. Braşovul este privit de restul ţării ca o vacă de muls, prin tradiţie”.

Previous Story

Atenție! Masca obligatorie în Brașov, în toate spaţiile publice deschise

Next Story

Medicul Dan Grigorescu, despre ordinul lui Arafat: „Dacă nu te aduce SMURD-ul cu “nino-nino” sau nu te târăști ca un zombie până la primul UPU întâlnit în cale, nu ai niciun drept să te internezi în următoarele 30 de zile ca să îți vezi de sănătate”