Foto Brașov. Străzi blocate, autobuze pline. „Cum facem domn primar in fiecare dimineața stam de pe Calea Feldioarei pana pe Str.Lunga in coada cam 15 min ?”

Last Updated on septembrie 16, 2021 Brașovenii sunt într-un cerc vicios. Ar vrea să meargă cu mașinile dar nu au pe unde, ar vrea să meargă cu autobuzele dar sunt pline. La anumite ore din zi. Privirile se îndreptă spre primarul Allen Coliban care ar trebui să găsească o soluție. Verde, așa cum îi place.

Andreea D.: „Cum facem domn primar in fiecare dimineața stam de pe Calea Feldioarei pana pe Str.Lunga in coada cam 15 min ?”

Foto Brașov. Străzi blocate, autobuze pline. „Cum facem domn primar in fiecare dimineața stam de pe Calea Feldioarei pana pe Str.Lunga in coada cam 15 min ?” 1

Ciprian H.: Daca v-ați trezit toți să vă duceți odraslele la liceu, daca s-ar putea să-i duceți pe toți până în clasa, cu toate că aveți transport pus de primărie, dimineața sunt peste 10 autobuze care vin în centrul istoric cu elevi dar tot e plin de mașini!!

Beke I.: Eu propun cine locuiește în oraș să circulă cu autobuze.Este și mai ieftin și nu se va mai aglomera străzile și scăpăm și de blocaje în trafic , poluare,noxe ,zgomot și de nervi. 😉😁

Maria S.: Mai mergeti si cu autobuzul, circula foarte bine!!
Lenuta V.: Asa e si in centrul vechi! Stai de te plictisesti!

Elena B.: Linia 16, ora 07.36

Foto Brașov. Străzi blocate, autobuze pline. „Cum facem domn primar in fiecare dimineața stam de pe Calea Feldioarei pana pe Str.Lunga in coada cam 15 min ?” 2

Previous Story

4,004 noi cazuri, 167 copii internați. Situația la Brașov

Next Story

Brașovul verde. La București au închis imediat o stație de betoane care polua. Paul: „Cireașa de pe tort de la FOV! Azi dimineață, vedere din Bartolomeu Nord! J’adore Brasovul Verde !”