Brașov. Bilete de autobuz pentru PET-uri de plastic. Mihai Nanu: „Da, s-a blocat automatul de bilete contra PET-uri din prima zi, după ce s-a umplut ochi”

Last Updated on septembrie 6, 2021 Brașovenii sunt invitați să schimbe PET-uri pe bilete de autobuz. Un automat este instalat în Livada Poștei, deja plin. Primești 50 de bani pentru un ambalaj de plastic.

Mihai Nanu:Da, s-a blocat automatul de bilete contra PET-uri din prima zi de FOV după ce s-a umplut ochi. Asta înseamnă că a avut un succes mai are decât se aștepta oricine.

Brașov. Bilete de autobuz pentru PET-uri de plastic. Mihai Nanu: „Da, s-a blocat automatul de bilete contra PET-uri din prima zi, după ce s-a umplut ochi” 1

Brașovul nu înseamnă doar oameni care vor să parcheze lângă terasă, ci și mulți, mulți cetățeni care doresc să recicleze, să avem un oraș mai curat. Și asta dincolo de forumul care se va termina în weekend.

Ideea mea de acum câteva luni cu transportul gratuit va fi pentru patru zile pus în practică începând de joi. Sunt convins că vom avea multe linii full. De asta cred că trebuie ca RATBV să renunțe la programul de vacanță în aceste zile. Vom avea rezultate surprinzătoare, sunt destui brașoveni care vor să meargă cu transportul în comun dacă acesta are frecvențe bune și condiții civilizate.

E un început…

Nicoleta R.: Să puneți un astfel de aparat de reciclare și în Steagu, la capăt de linie, suntem mulți care luam autobuzul din zona și putem aduce ambalaje la reciclat.

Doroftei C.: Ideea și inițiativa sun lăudabile. Din ce știu exista doa o stație de reciclare in Livada Postei
Acum Imaginați-va oameni care locuiesc in periferie sau zona metropolitana care sunt dispuși sa plece de acasa cu sacul de sticle goale pentru a face o fapta buna in schimbul unui bilet
Eu cred ca marile lanțuri pot aduce un plus in reciclare.

Violeta D.: In cartierul nou din Tractorul ar fi bine venit unul

Niculescu I.: Da, era full aparatul in seara asta! Trebuie afisat un nr de telefon unde cetateanul sa poata suna pt deblocare situatie.Nu poti strabate orasul si sa gasesti aparatul plin. Va propun sa alegeti o alta locație pt aparat, nu arata tocmai bine sa vezi saci de Pet-uri in centru.

Previous Story

Allen Coliban: „Brașov – orașul în care cei care reciclează merg gratuit cu autobuzul

Next Story

Record. Peste 2.000 de cazuri noi de COVID, 48 de decese, între care un copil. Situația la Brașov