Brașov. Allen Coliban: După 20 de ani de pauză, cinematograful Astra a fost modernizat și redeschis

Last Updated on septembrie 7, 2021 La Brașov lucrările se numără în zeci de an: 20 de ani la Aeroport, 20 de ani cinematograful Astra, 30 de ani o autostradă.

Allen Coliban: După 20 de ani de pauză, cinematograful Astra a fost modernizat și redeschis, fiind unul dintre locurile în care se va desfășura cea de-a șasea ediție a Alpin Film Festival, activitate din cadrul Forumului Orașelor Verzi.

cinematograful Astra

Gala de deschidere de la AFF tocmai a avut loc la Reduta și mă bucur că am putut participa la ea, vizionând “The Magnitude of All Things”.

Brașov. Allen Coliban: După 20 de ani de pauză, cinematograful Astra a fost modernizat și redeschis 1

Primul film care va fi difuzat la cinematograful Astra este programat în cea de a doua zi a competiției internaționale Alpin Film Festival, în 8 septembrie, și este documentarul Labirintul alb (TheWhite Maze), realizat de austriacul Matthias Mayr, care va fi difuzat miercuri, ora 15.00. Tot miercuri, de la ora 18.00, în sala de conferințe de la cinematograful Astra, etajul 1, va fi difuzat și primul documentar din cadrul competiției naționale, Emil Racoviță – întemeietorul speologiei, anunță Biz Brașov. 

Previous Story

Record. Peste 2.000 de cazuri noi de COVID, 48 de decese, între care un copil. Situația la Brașov

Next Story

(Video) Cum arată grajdul mobil, inventat de doi brașoveni, unde păsările cresc pe păşune, ca-n curtea bunicilor