Allen Coliban pus la colț de PNL și PSD. O fi bine, Brașovul iar în epoca Ghișe?

Last Updated on septembrie 29, 2021 Aici vă explicam ce se va întâmpla în Brașov după Congresul PNL, câștigat de cei de la PDL. Spuneam că viceprimarul Sebastian Rusu îl va bloca pe Allen Coliban, cu ajutorul PSD, pentru a-i lua locul la viitoarele alegeri.

Astăzi asta s-a întâmplat, spre exasperarea lui Allen Coliban care vede cum proiectele sale sunt blocate fără rușine de cei de la PNL și PSD.

Allen Coliban pus la colț de PNL și PSD. O fi bine, Brașovul iar în epoca Ghișe? 1

Allen Coliban, în ședința de astăzi a Consiliului Local, citat de Biz Brasov:Probabil de câte ori voi propune un parc, noua opoziție, majoritară în Consiliul Local, se va opune. Altfel nu înțeleg de ce atâta împotrivire când vorbim de proiecte și studii prinse în strategia de înverzire a orașului și de a da o nouă față cartierelor noastre. Dacă dumneavoastră veți bloca orașul trei ani așa cum este, măcar să o spuneți pe șleau”.

Allen Coliban propusese alocarea a 1 milion de lei pentru reconversia B-dului Victoriei, una dintre variante fiind de a se anula câte o bandă de circulație pe fiecare sens de mers și a se extinde zona verde, precum și mutarea unor parcări în subteran.

Și proiectul pentru a amenaja un skateparc în zona Fartec a fost vehement contestat, chiar viceprimarul Sebastian Rusu precizând să există o solicitare pentru a se amenaja o zonă de grătare în perimetrul respectiv pe modelul din Noua sau de La Iepure.

Cu parcuri Allen Coliban câștigă voturi. Clar PNL și PSD vor spune nu pentru orice parc. Și asta doar pentru parcuri. Să vezi distracție când vin voturile grele, cele imobiliare. Coliban va fi acuzat că nu construiește parcuri, construiește doar blocuri, aprobate de opoziția sa.

Suntem în plină epocă Ghișe. Primarul blocat la orice demers, viceprimarul va veni salvator.

Previous Story

Pune bani deoparte! Untold în Poiana Brașov sub denumirea de Massif. Aprobat astăzi

Next Story

Brașov. Toate restricțiile pentru nevaccinați anunțate de Primărie, care intră în vigoare din această noapte