Adio, Aeroportul Brașov! Gata cu Alianța Allen Coliban-Adrian Veștea

Last Updated on septembrie 26, 2021 PNL Brașov a mizat greșit ieri la Congres. L-a susținut pe Ludovic Orban dar a câștigat Florin Cîțu. Care nu uită. Cum se traduce asta pentru Brașov? Zero lei pentru Aeroport.

În luna iulie, Adrian Veștea, președintele CJ, și primarul Allen Coliban, au mers la București să ceară 100 de milioane de lei pentru construcția Aeroportului. Dar nu au mers la premierul Florin Cîțu, au mers la Ludovic Orban.

Adio, Aeroportul Brașov! Gata cu Alianța Allen Coliban-Adrian Veștea 1

Adrian Veștea, după întâlnirea cu Ludovic Orban: „Am solicitat, în primul rând, alocarea sumei de 100 milioane de lei pentru Aeroportul Internațional Brașov, acesta fiind principalul proiect de infrastructură al județului nostru!”

Brașovul va fi astfel pedepsit de Florin Cîțu pentru lipsa de susținere și nu va primi banii. Declarativ, premeirul va susține proiectul dar nu va da bani, decât foarte puțini, pentru a nu se zice că este împotriva proiectului.

Premierul Cîțu, în calitate de președinte PNL, și-a exprimat planurile pentru Brașov: vrea să câștige Primăria. Asta înseamnă un candidat puternic care va și șeful PML Brașov, actuala conducere probabil va fi schimbată.

Mai înseamnă un conflict deschis cu USR PLUS. Gata cu alianța între primarul Allen Coliban și șeful CJ Adrian Veștea.

Florin Cîțu, imediat după Congres: „Avem trei ani să pregătim oamenii care să candideze la aceste primării. Din orașe conduse acum de primari USR PLUS: Timișoara, Bacău, Alba, Brașov și toate primăriile din București.

PNL nu acceptă ca alt partid să îi spună pe cine să pună premier. USR PLUS să renunțe la parteneriatul cu PSD și cu antivacciniștii de la AUR și să revină în coaliție. Coaliția între USR și AUR are un efect negativ asupra coaliției de guvernare”.

Previous Story

Brașov. Restricții pentru nevaccinați, de astăzi, la nunți, botezuri, cinema

Next Story

Brașov. Răzbunarea lui Scripcaru. Adrian Veștea aproape exclus, Allen Coliban izolat iar Sebastian Rusu viitorul primar al Brașovului