Actrița Anca Pandrea a leșinat pe stradă, în Brașov. „Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira”

Last Updated on septembrie 10, 2021 Actrița Anca Pandrea, soția regretatului actor Iurie Darie, a avut aprte de momente dramatice. A leșinat pe stradă în timpul unei vacanțe petrecute la Brașov, după ce a vizitat o mănăstire.

De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul.

Actrița Anca Pandrea a leșinat pe stradă, în Brașov. „Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira” 1

Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira.
Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău.

Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a mărturisit actrița pentru impact.ro.

În urma incidentului, Anca Pandrea a făcut mai multe investigații, în urma cărora i s-a transmis că suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3, informează RTV.

Previous Story

Brașov. Un nou magazin Decathlon se va deschide la Shopping Park 

Next Story

(Foto) Cum arată turnul de la Arad, de pe care vor fi dirijate aviaonele de la Aeroportul Brașov