Foto Brașov. Urși la Lacul Noua. „Ce facem cu vizita acestei ursoaice impreuna cu puii ei, in fiecare seara…Asteptam un raspuns d-nule primar Coliban!!!”

Last Updated on august 29, 2021 Brașovenii încă așteaptă măsuri concrete pentru a rezolva problema urșilor. Autoritățile le transmit că Brașovul este verde. Fiecare se descurcă cum poate.

Mariana B. a scris pe pagina de Facebook Coliban Primar: „Ce facem cu vizita acestei ursoaice impreuna cu puii ei, in fiecare seara la lacul Noua!!!!!!Devine deranjant, Alerte peste alerte si atat….nici o măsură!!!Asteptam un raspuns d-nule primar Coliban!!!”
Foto Brașov. Urși la Lacul Noua. „Ce facem cu vizita acestei ursoaice impreuna cu puii ei, in fiecare seara...Asteptam un raspuns d-nule primar Coliban!!!” 1

Foto Brașov. Urși la Lacul Noua. „Ce facem cu vizita acestei ursoaice impreuna cu puii ei, in fiecare seara...Asteptam un raspuns d-nule primar Coliban!!!” 2
Bogdan Laurentiu-Florin: „RoAlert pornește cind,, doamna,, cu al său(săi) pui servește cina la lac în cartier”.

Bianca B.: Si eu am facut sesizari pe My BrasovCity, am avut ursul la geam in copac (jandarmii au dat cu petarde si el de frica s-a urcat in pom) iar raspunsul pe care l-am primit a fost:sa ma adresez INSPECTORATULUI DE JANDARMI JUDEȚEAN “Nicolae Titulescu“ BRAȘOV si sa sun la 112.

Claudia B.: Din păcate în momentul de fata este o suprapopulare de ursi.
Cu mult peste numărul admis.
Iar statul nu face nimic, soluția nu este sa fie omorâți, ci sa li se pună hrana mai multa în pădure, sa fie realocati, sa fie mai multe rezervații unde pot fi duși.
Cumva din fericire în Brașov sunt rare cazurile ca ursul sa ajungă în oraș sau pe străzi principale.
Va invit în Predeal, acolo la orice ora din zi sau noapte te întâlnești cu el fie ca ești lângă pădure fie ca ești în centrul orașului.
Acceasi situație în Azuga, Bușteni, Sinaia și multe ale localități.

Previous Story

(Video) Ciori fericite la Brașov. Cu sutele

Next Story

Marius Vintila: „Servus! Am o întrebare pentru toți cei locuiesc la Brașov: ce v-a făcut sau vă face să preferați să locuiți aici și nu oriunde în altă parte?”