Foto Brașov. Rodica: „Așa se circulă pe linia 8, zilnic, la cursa care pleacă de la Saturn la ora 9:13. Aglomerația e înfiorătoare”

Last Updated on august 18, 2021 Primăria se ocupă de căței, RATBV nu se ocupă de autobuze iar brașovenii trbuie să se înghesuie și pe liniile principale.

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Rodica P. a scris: „Așa se circulă pe linia 8, zilnic, la cursa care pleacă de la Saturn la ora 9:13. Aglomerația e înfiorătoare.
Foto Brașov. Rodica: „Așa se circulă pe linia 8, zilnic, la cursa care pleacă de la Saturn la ora 9:13. Aglomerația e înfiorătoare” 1

La cursa de la întoarcere, cea care pleacă de la Rulmentul la ora 15 și 24 e și mai plin. Călătorii stau pur și simplu „claie peste grămadă”. Mi-e imposibil să fac și o fotografie, atât de rău e. 😒”

Luca I.: Nu este vina oamenilor ca trebuie sa se ducă la serviciu, la doctor sau să-și facă cumpărăturile.
Beatrice L.: Este groaznic! Si eu tot nu reusesc sa inteleg de ce nu face Ratbv-ul ceva in sensul asta. Am mai scris si eu despre linia 8.
Foto Brașov. Rodica: „Așa se circulă pe linia 8, zilnic, la cursa care pleacă de la Saturn la ora 9:13. Aglomerația e înfiorătoare” 2

Popovici Daniela.: Lasati batranii in pace ,că au si ei dreptul sa circule cu mijloacele de transport in comun.Mai bine sar suplimenta autobuzele ,nu sa le scoată pe motiv ca e vacanță cum a facut si cu alte autobuze care circulau dimineata la 5.30
Foto Brașov. Rodica: „Așa se circulă pe linia 8, zilnic, la cursa care pleacă de la Saturn la ora 9:13. Aglomerația e înfiorătoare” 3

Previous Story

Brașov. Liber la biciclete, role și căței în parcuri. Allen Coliban: „Am încredere că brașovenii vor respecta regulile de bună conviețuire”

Next Story

George: „Brașovul- oraș turistic guvernat de pensionarii din centru care dicteaza ora de inchidere a restaurantelor-teraselor-barurilor”