Parcurile din Brașov abandonate. „Domn Primar Coliban, Parcul Central este uscat, arid, deșertic”. „Tractorul, arată groaznic mizerie de nedescris făcută de către păsări”

Last Updated on iulie 28, 2021 Este de neconceput cum un primar ce se declară ecologist a abandonat parcurile din Brașov, arată mizerabil acum. Parcul din Tractorul a fost ocupat de ciori și porumbei, Parcul Central este uscat.

Silvia M: „Parcul mare și mic din cartierul tractorul arată groaznic mizerie de nedescris făcută de către păsări. Vă rog să se ia masuri. Bunicii și copii pe unde să se plimbe? Vă mulțumesc”.
Parcurile din Brașov abandonate. „Domn Primar Coliban, Parcul Central este uscat, arid, deșertic”. „Tractorul, arată groaznic mizerie de nedescris făcută de către păsări” 1

Parcurile din Brașov abandonate. „Domn Primar Coliban, Parcul Central este uscat, arid, deșertic”. „Tractorul, arată groaznic mizerie de nedescris făcută de către păsări” 2

Monica V.: Focar de infecție..Cei de la primărie nu au timp de așa ceva ,așteaptă să treacă luna și să bage cardul in tonomat sa ia salariu…Mihai S.: Or fii ciorile, dar curatenia lasa de dorit in Parcul Tractorul .Dincolo de fantana arteziana iarba necosita arata a loc parasit.Am vazut si gunoi neridicat .Este posibil sa fie noua politica de curatenie instituita cu,, succes” de USR in sectorul 1 din Bucuresti si acum implementata la nivel national.

Laura P.: Pe caniculă pur și simplu te sufoci dacă treci pe această alee…

Filip George F.: Domn Primar Coliban, Parcul Central este uscat, arid, deșertic. Și noaptea Țânțarii că la ei acasă. Ce este de făcut?”

Previous Story

Video Brașov. Urs voinic alergând pe Calea București

Next Story

Brașov. De ce au eșuat Allen Coliban și Flavia Boghiu în primele luni de mandat? Emil Boc: „Primarul este oratorul în jurul căruia vin universitățile, vine mediul de afaceri, vin resursele de turism, dar tu trebuie să lucrezi cu toți împreună. Nu ești șeful lor, ești doar cel care adună în jurul tău toate lucrurile bune”