(Foto) Au murit pe loc. Familie din Brașov spulberată de TIR la Sibiu

Last Updated on iulie 26, 2021 O familie din Brașov a fost spulberată, alături de o familie din Prahova, într-un grav accident petrecut vineri la Sibiu. Cele două familii călătoreau într-un Duster care s-a lovit frontal de un TIR. Cei patru au murit pe loc.

Duster-ul înmatriculat în Prahova a ieșit de pe Calea Șurii Mici pe DN 7H, care face legătura dintre autostradă și DN 1, fără ca șoferul să acorde prioritate unui TIR care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent, încât SUV-ul Dacia a fost proiectat într-un BMW, șoferul acestuia scăpând nevătămat, anunță bzb.ro.

(Foto) Au murit pe loc. Familie din Brașov spulberată de TIR la Sibiu 1
(foto Ora de Sibiu)

Dusterul era condus de un bărbat de 71 de ani, în dreapta era soția sa, 69 de ani, iar cei doi erau din județul Prahova. Ceilalți doi pasageri din Duster erau din județul Brașov, un bărbat 64 de ani și soția sa 63 de ani.

Șoferul TIR-ului în care a intrat în Duster e din Mediaș și are 48 de ani, iar celălalt conducător auto implicat în accident, de la volanul BMW-ului, e un bărbat de 51 de ani.

(Foto) Au murit pe loc. Familie din Brașov spulberată de TIR la Sibiu 2

„În municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mici, intersecţie cu DN 7H, a avut loc o coliziune între un SUV şi un ansamblu TIR. Au rezultat 4 victime, din autoturism, decedate. Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

(Foto) Au murit pe loc. Familie din Brașov spulberată de TIR la Sibiu 3

Previous Story

Deputatul Andronache Gabriel: „Joi și vineri – două zile frumoase pentru Brașov în plan legislativ”

Next Story

(Foto) FC Braşov – Viitorul Târgu Jiu se vede la TV. Spectacol la prezentarea echipei suporterilor stegari, SR Brașov