Deputatul Andronache Gabriel: „Joi și vineri – două zile frumoase pentru Brașov în plan legislativ”

Last Updated on iulie 25, 2021 Deputatul Andronache Gabriel (PNL Brașov) anunță două noi inițiative legislative pentru Brașov, aprobate de Parlament și promulgate de președintele Klaus Iohannis.

Andronache Gabriel: „Joi și vineri – două zile frumoase pentru Brașov în plan legislativ.
Joi, Președintele României
☀️a promulgat Legea prin care, după 34 de ani, statul român recunoaște revolta muncitorească de la Brașov din 1987 ca eveniment cu caracter național determinant pentru căderea comunismului în România și
☀️ a promulgat Legea prin care terenul de lângă Centrul de Afaceri Brașov (CATTIA) va putea fi utilizat pentru construcția unui nou spital si a altor facilități cu caracter medical benefice comunității brașovene.

Deputatul Andronache Gabriel: „Joi și vineri - două zile frumoase pentru Brașov în plan legislativ” 1

Vineri
☀️ acestea au fost publicate in Monitorul Oficial al României nr.725/2021.

Luni
☀️ vor intra în vigoare ambele legi!
☀️ În baza lor:
– în fiecare an pe data de 15 Noiembrie toate instituțiile statului vor comemora revolta brașoveană anticomunistă din 1987;
– autoritățile brașovene, în cooperare Primăria Brașov și Consiliul Județean Brașov, vor putea incepe procedurile legale pentru construcția noului spital de boli infecțioase. Le urez succes!

☀️ Le mulțumesc tuturor colegilor parlamentari alături de care am inițiat, redactat și adoptat aceste acte normative!
☀️ De azi acestea sunt Legea nr.215/2021 și Legea nr.217/2021!”

Previous Story

Primarul Allen Coliban certat de președintele CJ Covasna, în chestiunea urșilor.“Ori nu vrea, ori nu poate să gestioneze situația de criză când urșii intră în Brașov punând în pericol viețile oamenilor din zonă”

Next Story

(Foto) Au murit pe loc. Familie din Brașov spulberată de TIR la Sibiu