(Foto) Accident Brașov. Femeie lovită de taxi pe strada Toamnei

Last Updated on iulie 13, 2021 O femeie a fost lovită în această dimineață de un autoturism pe strada Toamnei, de un taxi, anunță brasov.net. Femeia a traversat prin loc nepermis.

Politia Locala Brasov: „POLIȚIȘTII LOCALI, PRIMUL AJUTOR!
Doi polițiști locali au acordat primul ajutor unei femei rănite în urma unui accident rutier. Echipajul Poliției Locale aflat în timpul unei misiuni de patrulare pentru menținerea ordinii și liniștii publice în centrul orașului a observat o persoană întinsă pe carosabil, plină de sânge în zona capului. Femeia încercase sa traverseze strada Toamnei prin loc nepermis, când a fost acroșată de un autoturism.

(Foto) Accident Brașov. Femeie lovită de taxi pe strada Toamnei 1

Cei doi agenți au oprit mașina, au luat chitul de prim ajutor din mașina de patrulare și au bandajat victima pentru a nu pierde sânge până la sosirea cadrelor medicale. Totodată, polițiștii locali au asigurat zona pentru conservarea probelor. Un participant la trafic a observat evenimentul aflat în desfășurare și a reușit să realizeze și câteva fotografii pe care mai apoi le-a postat pe o rețea de socializare.
Foto: Diana Iuhasz / Info trafic jud. Brasov”

(Foto) Accident Brașov. Femeie lovită de taxi pe strada Toamnei 2

„La data de 13 iulie 2021, în jurul orei 10.00, un bărbat, în vârstă de 43 ani, care conducea un autovehicul pe strada Toamnei din municipiul Brașov, a surprins și accidentat un pieton, angajat în traversarea străzii. Victima, o femeie, în vârstă de 67 ani, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.”, a transmis IPJ Braşov

Previous Story

(Foto) Turistă inconștientă surprinsă în şlapi şi şosete urcând pe munte la Bâlea Lac

Next Story

500 de lei. Bucureștean amendat de jandarmi pentru că hrănea urşii într-o parcare de pe Transfăgărăşan