Ludovic Orban:  Brașovul este centrul României, inima României. Cât am fost premier, am lansat un slogan: ”Toate drumurile duc la Brașov”

Last Updated on iulie 21, 2021 Ludovic Orban se află la Brașov, în campanie electorală pentru șefia PNL. Organizația Brașov a ales să-l susțină pe Orban și nu pe Florin Cîțu. În cazul în care actualul premier va fi ales șef al PNL, este de așteptat ca Brașovul să nu mai primească bani pentru Aeroport sau Spitalul Regional. Se știe că Florin Cîțu este mai răzbunător din fire.

Mă bucur că am revenit acasă. În voi am încredere, de aceea nu mă voi simți niciodată singur. Brașovul este centrul României, inima României, iar în următorii 7-8 ani de zile trebuie să devină epicentrul investițiilor care se fac în România.

Ludovic Orban:  Brașovul este centrul României, inima României. Cât am fost premier, am lansat un slogan: ”Toate drumurile duc la Brașov” 1

Cât am fost premier, am lansat un slogan: ”Toate drumurile duc la Brașov”. În colaborare cu un ministru al transporturilor care, sigur, mă întreb și astăzi de ce a făcut altă preferință, am făcut lucruri și pași extrem de hotărâți.

Trebuie realizat spitalul regional și sunt convins că așa cum se acordă atenție spitalului din Sibiu, care e doar județean, se va acorda aceeași atenție și spitalului din Brașov. Ar fi foarte bine să revină un premier din Brașov, ca să acorde o atenție egală, ca să fie un echilibru.

Premierul și miniștrii trebuie să se concentreze pentru a asigura buna guvernare, să pună pe prim plan guvernarea, și mai puțin campania electorală. Să utilizeze resursele guvernului pentru buna guvernare, nu cumva să le utilizeze în alte scopuri care nu au nicio legătură cu legea și cu obiectivele guvernării.”, a declarat Ludovic Orban potrivit stiripesurse.ro.

Previous Story

Urșii agresivi vor fi împușcați! Guvernul a adoptat OUG. Allen Coliban va decide care urs va fi împușcat

Next Story

Limită de viteză de 30 km/oră. Brașov, primul oraș din România care vrea să introducă această restricție