Video Brașov. Cine are dreptate? „Șoferul RATBv … deși eu eram în sensul giratoriu de la AFI, el nici nu s-a gândit că trebuie să îmi dea prioritate când a intrat în același sens giratoriu”

Last Updated on iunie 30, 2021 După atâția ani cu sensuri giratorii în Brașov nici acum șoferii nu știu cum se circulă corect.

Iulian Chirvasa: „Astăzi soferul RATBv, autobuzul cu nr. 890 de pe linia 52, deși eu eram în sensul giratoriu de la AFI, el nici nu s-a gândit că trebuie să îmi dea prioritate când a intrat în același sens giratoriu.

Video Brașov. Cine are dreptate? „Șoferul RATBv ... deși eu eram în sensul giratoriu de la AFI, el nici nu s-a gândit că trebuie să îmi dea prioritate când a intrat în același sens giratoriu” 1

Din ce știu, RATBv este in subordinea Primăriei Brașov și întreb și eu: cum poate fi atenționat un astfel de șofer, în afară de poliția rutieră, astfel încât să nu mai facă așa ceva?

Că poate data viitoare poate o să rănească pe cineva și mai și distruge bunuri ale primăriei și ale altor persoane.

Legislația rutieră este foarte clară, la intrarea într-un sens giratoriu trebuie sa acorzi prioritate tuturor celor care se afla deja in el, indiferent pe ce banda se află.”.

Alin A.: Iulian Chirvasa ,aici nu aveti dreptate.Aceeasi problema este si in giratoriu de la 3 alimentare,sensul de mers spre județean.Intra in giratoriu si iese direct pe banda 1 ,tăind toate 3 benzile.Nu este bine

Gavrila M.: Părerea mea este că și-a păstrat banda. Cu atât mai mult cu cât dvs.nu ați intenționat să mergeți pe prima banda -la trotuar, adică- ci ați mers înainte pe banda a doua.
După mine, a circulat corect. Altfel, ce facem cu principiul fluenței traficului ?!

Cozy F.: Domnia cu autobuzul trebuia sa circule mai precaut/adecvat, nu intrii în sensul giratoriu de parca tu ai prioritate, mai duci și oameni,clar e neacordare de prioritate, șoferul a trebuit sa schimbe banda pt a evita autobuzul, sunt reguli de circulație nu exista fluidizare și altele ca ajungem ca în India, vedeți acolo fluidizare ad-hic, drumuri bune la toată lumea și sa fim mai buni!

Octavian U.: In primul rând, marcaje în spirală în giratorii am văzut numai la Brașov. Un adevărat înțelept a putut naște așa ceva din creier. În al doilea rând, șoferul autobuzului ar fi trebuit sa dea prioritate. În al treilea rând, nu știu dacă nu cumva autobuzul avea prioritate fiind mijloc de transport în comun.

Vezi aici Video:

Previous Story

(Foto) Ciprian Muntele, București:  „Pentru turism, mie Brașovul mi se pare în continuare bestial”

Next Story

Accident Brașov. Camion lovit de tren, în zona Timiș-Triaj. 3 răniți