(Foto) Ciprian Muntele, București:  „Pentru turism, mie Brașovul mi se pare în continuare bestial”

Last Updated on iunie 29, 2021 Brașovul încă mai este în preferințele celor din București. Atmosfera de aici îi convinge chiar să se mute. Ciprian Muntele, de la Rock FM, are cuvinte de laudă la adresa Brașovului.

Ciprian Muntele:Pentru că în următoarele ore mai multă lume va intra aici doar ca să afle părerea mea despre meciul Angliei cu Germania, las și eu imaginile astea din weekend de la Brașov, poate vă fac poftă să mergeți pe acolo. Pentru turism, mie orașul mi se pare în continuare bestial. De fapt, e din ce în ce mai bestial. Și rămâne în continuare principala opțiune inclusiv pentru un posibil Dobrexit, cândva, în viitor.

(Foto) Ciprian Muntele, București:  „Pentru turism, mie Brașovul mi se pare în continuare bestial” 1

Până la urmă însă, indiferent în ce oraș din lumea asta aș alege eu să mă mut, principalul criteriu de la acel moment va fi să am în jurul meu locuitori mândri de orașul lor. Asta e ceva foarte greu de găsit în România. Mai sunt câteva, da-s puține tare. Însă îmi place să cred că Brașovul e unul dintre locurile alea. Am primit câteva confirmări chiar zilele trecute.

În weekend am fost cu treabă la Brașov. A fost primul eveniment dintr-o serie mai mare, grupate pe diverse teme. De data asta, s-a vorbit despre mâncare și băutură. La Întâlnirile Pop Culture: Eat & Drink, eveniment ținut la Bastionul Țesătorilor, s-au strâns oameni pasionați de mâncare și băutură, care au vorbit despre mâncare și băutură, dar care au și consumat mâncare și băutură. Dacă nici noi, atunci cine.

(Foto) Ciprian Muntele, București:  „Pentru turism, mie Brașovul mi se pare în continuare bestial” 2

Apropo, Bastionul Țesătorilor din Brașov e un loc tare frumos, dar are potențial să devină spectaculos. Și ceva mai bine exploatat. Îmi place să cred că se va întâmpla și asta într-o zi.

O reverență către oamenii de la Zile si Nopti, pentru organizarea impecabilă, ceea ce mă face să recomand cu toată încrederea seria de evenimente ce va urma la Întâlnirile Pop Culture, tot în orașul Brașov.

(Foto) Ciprian Muntele, București:  „Pentru turism, mie Brașovul mi se pare în continuare bestial” 3

Ps. Am să fac separat și o recomandare pentru un loc unde se poate mânca bine în Brașov. Nu puteam rata nici asta”.

Previous Story

Avarie majoră de curent electric în Brașov și localitățile din jur

Next Story

Video Brașov. Cine are dreptate? „Șoferul RATBv … deși eu eram în sensul giratoriu de la AFI, el nici nu s-a gândit că trebuie să îmi dea prioritate când a intrat în același sens giratoriu”