(Foto) Flavia Boghiu: „S-a deschis BUM – Brașov, primul muzeu de new media din România, chiar în galeriile subterane de După Ziduri. Și arată foarte fain!

Last Updated on iunie 4, 2021 Iei la Brașov s-a deschis BUM  (Brașov Underground Museum), primul muzeu de arte new media din țară, în galeriile subterane din dealul Warthe.

Proiectele de agest gen ar putea continua. Primăria și Asociația Amural și-au propus să transforme toate vechile bastioane și turnuri istorice ale Brașovului într-un mare parc cultural, în care să fie organizate expoziții și spectacole artistice diverse.

(Foto) Flavia Boghiu: „S-a deschis BUM - Brașov, primul muzeu de new media din România, chiar în galeriile subterane de După Ziduri. Și arată foarte fain! 1 (Foto) Flavia Boghiu: „S-a deschis BUM - Brașov, primul muzeu de new media din România, chiar în galeriile subterane de După Ziduri. Și arată foarte fain! 2

Viceprimarul Flavia Boghiu a scris: „Joi s-a deschis BUM – Brașov Underground Museum (BUM), primul muzeu de new media din România, chiar în galeriile subterane de După Ziduri. Și arată foarte fain!

Expoziția “Underground” are 14 lucrări de artă, care de care mai interesante, și sunt realizate de tineri artiști români și străini.

(Foto) Flavia Boghiu: „S-a deschis BUM - Brașov, primul muzeu de new media din România, chiar în galeriile subterane de După Ziduri. Și arată foarte fain! 3 (Foto) Flavia Boghiu: „S-a deschis BUM - Brașov, primul muzeu de new media din România, chiar în galeriile subterane de După Ziduri. Și arată foarte fain! 4

Este un nou pas pe care îl facem împreună pentru a reîmprospăta viața culturală din orașul nostru. După ce ani la rând, cei de la Amural au făcut o treabă bună cu organizarea festivalului, acum ne demonstrează din nou ce înseamnă să pui suflet în ceea ce faci.

Acest an, am alocat cea mai mare finanțare pentru finanțarea proiectelor culturale, fiind vorba despre suma de 3 milioane de lei. 10 iunie este termenul limită până când vom mai putea primi proiecte prin Ghidul Cultural.
Prețul unui bilet este de 20 RON, dar există reducere de 50% pentru elevi, studenți și pensionari. Banii merg către susținerea acestui minunat proiect.

(Foto) Flavia Boghiu: „S-a deschis BUM - Brașov, primul muzeu de new media din România, chiar în galeriile subterane de După Ziduri. Și arată foarte fain! 5 (Foto) Flavia Boghiu: „S-a deschis BUM - Brașov, primul muzeu de new media din România, chiar în galeriile subterane de După Ziduri. Și arată foarte fain! 6 (Foto) Flavia Boghiu: „S-a deschis BUM - Brașov, primul muzeu de new media din România, chiar în galeriile subterane de După Ziduri. Și arată foarte fain! 7

Programul este zilnic între 12:00 – 20:00, iar lunea este închis, urmând să funcționeze așa întreaga vară.

E de văzut!

Previous Story

Brașov. „Lângă scoală nr 5 de pe str Agrișelor. Copiii pe unde ar trebui sa meargă?”

Next Story

Votat. Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987 va deveni zi oficială în România