(Foto) Brașoveni curajoși! Și-au riscat viața pentru a se înghesui la Mall-ul Coresi

Last Updated on iunie 2, 2021 Vaccinați, nevaccinați, infectați, neinfectați, brașovenii și-au riscat ieri viața și s-au îngrămădit la Mall. Viața lor nu are sens dacă nu se înghesuie la Mall. Foarte curajoși acești brașoveni.

Nicusor P.: „Aceste poze au fost făcute astazi, 1 iunie 2021, într-un centru comercial din Brașov.
Eu înțeleg că de astăzi am mai primit puțină libertate din partea guvernanților noștri, dar cu o asemenea îmbulzeală într-un spațiu închis unde se și mănâncă la mese aș putea zice că pandemia s-a terminat.

(Foto) Brașoveni curajoși! Și-au riscat viața pentru a se înghesui la Mall-ul Coresi 1 (Foto) Brașoveni curajoși! Și-au riscat viața pentru a se înghesui la Mall-ul Coresi 2

Se poate vedea în imagini că este organizată o zonă de spectacol unde sunt prezenți jandarmi și pompieri cu echipamente din dotare expuse pentru cei mici. Nu zic că este un lucru rău, din contră. Cred că ar fi bine să ne reluăm viața normală cât de curând, dar expoziția putea fi făcută în aer liber, cel puțin pentru a da un exemplu de bune practici.

Acum vă spun și ce mă intrigă cel mai tare: DISCREPANȚA DINTRE MĂSURILE LUATE ÎN CAZURI DIFERITE.
Să fiu mai explicit:
➡ Caz 1: În acest centru comercial, probabil la fel ca în toate celelalte, este permisă îmbulzeala a mii de oameni, unii stând la mese și mâncând, fără a se verifica dacă sunt vaccinați, imuni la virus sau cu teste negative. Mai mult, jandarmii și pompierii sunt prezenți în această îmbulzeală și o provoacă prin expoziția din interior.

(Foto) Brașoveni curajoși! Și-au riscat viața pentru a se înghesui la Mall-ul Coresi 3 (Foto) Brașoveni curajoși! Și-au riscat viața pentru a se înghesui la Mall-ul Coresi 4

➡ Caz 2: Guvernul dă voie părinților să participle la festivitățile de sfârșit de an școlar organizate ÎN SPAȚII DESCHISE, DOAR DACĂ sunt vaccinați, prezintă un test negativ sau fac dovada că au trecut prin boală.

Practic, dacă din oricare motiv nu ești încă vaccinat și nu poți să te testezi (poate nu ai bani suficienți), NU AI VOIE SA-ȚI ÎNSOȚEȘTI COPILUL la serbarea de sfârșit de an care este organizată afară, în aer liber.

(Foto) Brașoveni curajoși! Și-au riscat viața pentru a se înghesui la Mall-ul Coresi 5 (Foto) Brașoveni curajoși! Și-au riscat viața pentru a se înghesui la Mall-ul Coresi 6

Vă dați seama cum se va simți acel copil care va merge la serbare fără părinți? Și nu vor fi puțini dacă ne gândim că sub 30% din populație este vaccinată.
❗❗❗ Cu tot respectul domnilor guvernanți, dar aceste decizii sunt penibile și mă fac să cred că nu sănătatea oamenilor vă interesează, ci banii pe care îi fac comercianții din mall-uri – în primul caz, respectiv să forțați oamenii să se vaccineze împotriva voinței lor – în cel de-al doilea caz”.

Previous Story

Brașov. Vrei parc sau magazin Kaufland la IUS? Primăria a decis deja

Next Story

Brașov. Femeie găsită moartă în albia unui pârâu: Familia o dăduse dispărută vineri