Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Vrei parc sau magazin Kaufland la IUS? Primăria a decis deja

Brașov. Vrei parc sau magazin Kaufland la IUS? Primăria a decis deja

Last Updated on iunie 2, 2021 Allen Coliban a promis un parc adevărat pe fosta platformă IUS dar Primăria a acordat deja certificat d urbanism pentru construcția unui supermarket Kaufland.

Kaufland vrea să își extindă rețeaua în municipiul Brașov și continuă demersurile urbanistice pentru autorizarea construcției celui de-al patrulea magazin, pe strada Hărmanului, respectiv în perimetrul fostei platforme industriale IUS, unde a cumpărat terenul din noiembrie 2018, anunță Biz Brașov.

Brașov. Vrei parc sau magazin Kaufland la IUS? Primăria a decis deja 1

Potrivit certificatului de urbanism emis recent de Primăria Brașov, hipermarketul ar urma să includă și un restaurant de tip drive-in, ce va fi operat de KFC.

Certificatul de urbanism a fost obținut în vederea depunerii pentru autorizația de construire, conceptul arhitectural pentru noul hipermaket fiind analizat deja de membrii Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism din cadrul Primăriei Braşov.

Așa ar fi trebuit să arate parcul de la IUS:

Previous Story

Doar 19,99 € biletul de avion. Moment istoric la Aeroportul Sibiu – Ryanair a realizat primul zbor către Veneția Treviso

Next Story

(Foto) Brașoveni curajoși! Și-au riscat viața pentru a se înghesui la Mall-ul Coresi