Foto Accident. Ciocnire violentă camion cu autoturism, intersectia Reci spre Brasov

Last Updated on iunie 16, 2021 Traficul a fost blocat în această dimineață pe DN11, în zona intersecției de la Reci, sensul spre Brașov din cauza unui grav accident auto.

Azi în jurul orei 07.30 polițiștii au fost sesizați prin apel 112, despre producerea unui accident rutier pe DN 11, la aprox. 500 m de la intersectia Reci spre Brasov. Din primele verificări a reieșit că este vorba despre o coliziune între un autoturism și un autocamion.

Foto Accident. Ciocnire violentă camion cu autoturism, intersectia Reci spre Brasov 1Foto Accident. Ciocnire violentă camion cu autoturism, intersectia Reci spre Brasov 2 Foto Accident. Ciocnire violentă camion cu autoturism, intersectia Reci spre Brasov 3 Foto Accident. Ciocnire violentă camion cu autoturism, intersectia Reci spre Brasov 4 Foto Accident. Ciocnire violentă camion cu autoturism, intersectia Reci spre Brasov 5

Ambele sensuri de mers blocate”, informează IPJ Covasna, potrivit Covasna Media. 

Așa cum a informat We Radio, a fost vorba despre o coliziune între un autoturism și un autocamion. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat, fiind scos dintre fiare de echipajele ISU Covasna sosite la faţa locului. Şoferul, în stare conştientă, a fost transportat de Ambulanţă la Urgenţele Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe.

Tot la Urgenţe a ajuns şi şoferul autocamionului, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Previous Story

O persoană a murit, trei au fost rănite într-un incendiu în Făgăraș

Next Story

Foto Brașov. Mihai Nanu: „Bartolomeu Nord este blocat total dimineața. Încă 100 de blocuri și ne blocăm de tot”