Flavia Boghiu: Autobuzul etajat își reia circulația pe traseul Brașov – Poiana Brașov

Last Updated on iunie 29, 2021 Primăria Braşov anunță că va relua din această săptămână circulația autobuzului etajat pe traseul Brașov – Poiana Brașov.

Începând cu data de 3 iulie, operatorul de transport, RATBv, va pune în circulație, pe linia 20, care face legătura între Livada Poștei și Poiana Brașov, autobuzul etajat, ,,turistic”.

Flavia Boghiu: Autobuzul etajat își reia circulația pe traseul Brașov – Poiana Brașov 1

Acesta va circula în zilele de sâmbătă și duminică și în zilele de sărbători legale, atunci când condițiile meteo permit. Plata călătoriei se va face cu aceleași tipuri de bilete sau abonamente ca și pentru celelalte autobuze care deservesc linia 20.

,,Vești bune pentru turiști și brașoveni. Având în vedere vremea frumoasă, din luna iulie, autobuzul turistic își reia circulația pe traseul Brașov – Poiana Brașov. Acest autobuz turistic este un ,,double-decker”, deschis și ne dorim, ca în acest fel, turiștii și brașovenii, deopotrivă, să se bucure și de drumul până în Poiana Brașov”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Acest autovehicul are 88 de locuri, respectiv 76 pe scaune și 12 în picioare (primul nivel). Autobuzul, marca Iribus, are podea joasă pe toată lungimea, astfel că la primul nivel este foarte ușor accesibil pentru toate categoriile de călători. La etajul superior nu se permite călătoria în picioare și este obligatorie centura de siguranță. Autobuzul nu este prevăzut cu sistem de transport al bicicletelor.

Graficul de circulație al autobuzului etajat este:

– plecări din Livada Poștei: orele 09.20; 10.20; 11.20; 12.20……18.20;

– plecări din Poiana Brașov: orele 09.50; 10.50; 11.50; 12.50….18.50.

Previous Story

Brașov. Control la Mall-ul AFI. Aproape jumătate din magazine nu au autorizație de funcționare

Next Story

Mașină din Brașov, spulberată de un TIR. Un copil de 4 ani și un bărbat de 40 de ani au murit