Cum s-a comportat primarul Allen Coliban la întâlnirea cu brașovenii din Răcădău

Last Updated on iunie 12, 2021 Primarul Allen Coliban s-a întâlnit vineri seara cu brașovenii din Răcădău unde a discutat despre problemele zonei.

Ovidiu Murzea: „Feedback intalnire cu Allen.
Per total pentru mine a fost bine pentru feedbackul primit.
Ce mi-a placut:
• cu Allen se putea discuta, parea ca stie problemele cu care ne confruntam si avea raspunsuri in general pe subiect.

Cum s-a comportat primarul Allen Coliban la întâlnirea cu brașovenii din Răcădău 1

• la fel si cu dnul Liviu de la strazi se putea discuta pe subiect si stia despre orice problema i se prezenta

• faptul ca aceste intalniri se intampla sunt un mare plus fata de administratia trecuta unde fostul primar era prezent doar la evenimente si nu se “cobora” niciodata la nivelul cetatenilor pe care, chipurile, ii reprezenta.

Puncte neutre:
• formatul intalnirii: anuntat impromptu, cu cateva ore inainte, nu se da un loc de intalnire fix, inceputul intalnirii a avut loc pe trotuar unde incurca circulatia, nu a existat un moderator care sa pastreze discutuule strict pe problemele Racadaului, practic nu a fost organizata intalnirea de nimeni.

Cum s-a comportat primarul Allen Coliban la întâlnirea cu brașovenii din Răcădău 2

Ce nu mi-a placut:
• cu domnul Dinca de la spatii verzi nu mi s-a parut ca se putea ajunge la un numitor comun. Desi la un moment dat venise un domn sa ii explice ca tocmai isi sparsese capul copilul sau la locul de joaca, el sustinea in continuare ca acestea au fost gandite sa fie sigure.

Cazul era clar: s-a combinat pietrisul cu covoarele de spuma la spatiul de joaca din josul parcului, isar pietrisul odata ajuns pe covoare se rotogoleste odata calcat pe el, practic el se comporta ca niste bilute mici pe care calci. Deci si cu un accident desfasurat pe parcursul intalnirii, si cu alte probleme pe care i le-am prezentat nu era de acord ca spatiile nu au fost proiectate tinandu-se cont de factorul de siguranta.

In general am inteles ca primaria nu se comporta ca un monolit si ca exista interese divergente acolo plus anumite departamente care ar merita compelt reformate, cum ar fi politia locala.

Cum s-a comportat primarul Allen Coliban la întâlnirea cu brașovenii din Răcădău 2

Am inteles ca inclusiv departamentele care merg au angajati neprofesionisti care fac treaba, adica odata incepute lucrarile nu au in vedere si alte aspecte precum fluidizarea traficului rutier/pietonal (daca mai au pe unde trece msinile/pietnoni pe timpul lucrarilor), siguranta traficului (cum facem sa nu punem pe nimeni in pericol) etc”

Video Allen Coliban după întâlnirea din Răcădău

Previous Story

Brașov. Alt mesaj Ro Alert. Ursoaică cu pui în Răcădău. „Ursul nu zgârie, ursul omoară”

Next Story

Grav accident de circulatie, cu 11 persoane implicate, printre care 4 copii, pe DN1