Brașov. Teroare în Șchei. „Colecție de alerte de urși pe care le-am primit în această săptămână. Dacă doriți sa faceți o plimbare pe înserat prin Schei, pregătiți-vă pentru parada cu făclii”

Last Updated on iunie 21, 2021 Brașovenii din Schei sunt terorizați de urși. Autoritățile așteaptă să se întâmple o tragedie, de preferat filmată și în prime time pentru a lua măsuri drastice. Până atunci, autoritățile fac ședințe și semnează contracte.

Lia Stanescu: „Colecție de alerte de urși pe care le-am primit în această săptămână. Dacă doriți sa faceți o plimbare pe înserat prin Schei, pregătiți-vă pentru parada cu făclii 🙉🙊🙈”

Brașov. Teroare în Șchei. „Colecție de alerte de urși pe care le-am primit în această săptămână. Dacă doriți sa faceți o plimbare pe înserat prin Schei, pregătiți-vă pentru parada cu făclii” 1 Brașov. Teroare în Șchei. „Colecție de alerte de urși pe care le-am primit în această săptămână. Dacă doriți sa faceți o plimbare pe înserat prin Schei, pregătiți-vă pentru parada cu făclii” 2 Brașov. Teroare în Șchei. „Colecție de alerte de urși pe care le-am primit în această săptămână. Dacă doriți sa faceți o plimbare pe înserat prin Schei, pregătiți-vă pentru parada cu făclii” 3

Un bărbat de 53 de ani a fost operat duminică la spitalul din Miercurea Ciuc după ce a fost atacat de un urs într-o localitate din Harghita. Este al doilea atac din județ în ultimele 48 de ore.

Vineri, un alt bărbat a ajuns la spital în stare gravă și a fost operat. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, consideră că e nevoie de intervenții prompte pentru salvarea vieților omenești și spune că „soluțiile magice trâmbițate de unii agenți iresponsabili” – aluzie la unii activiști de mediu – nu apără omul de fiecare dată când un urs atacă.

Aceste atacuri nu au fost filmate astfel că autoritățile nu iau măsuri drastice.

Previous Story

Primul zbor spre Corfu de pe Aeroportul Sibiu

Next Story

Foto Brașov. „Cam așa se așteaptă copiii sa iasă de la școală…pe iarba, musai cu motorul pornit vreo 10 minute”