Brașov. Bărbat inconștient, întins pe banca din stația de autobuz, salvat de un jandarm și un polițist

Last Updated on iunie 23, 2021 Un jandarm și un polițist au salvat viața unui bărbat ce căzuse într-o stație de autobuz de pe Calea Feldioarei.

Ciprian (jandarm) și Daniel (polițist) se aflau în misiune și l-au observat pe bărbatul care era întins pe banca din stație, că nu mai avea nicio reacție, iar alături de el avea o sticlă cu substanță toxică”, au spus reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Brașov, potrivit bizbrasov.ro.

Brașov. Bărbat inconștient, întins pe banca din stația de autobuz, salvat de un jandarm și un polițist 1

Cei doi i-au acordat primul ajutor și au solicitat imediat o ambulanță, care l-a transportat la spital, unde bărbatul ulterior și-a revenit.

„Poate părea o faptă simplă (până la urmă Ciprian și Daniel erau în timpul serviciului), dar noi ne bucurăm să constatăm că profesionalismul și spiritul civic nu mai sunt doar o opțiune pentru misiunile noastre”, au subliniat reprezentanții Jandarmeriei.

Previous Story

Deputatul Andronache Gabriel: Camera Deputaților, for decizional, a adoptat proiectul de lege pentru declararea zilei de 15 noiembrie ca “Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987”

Next Story

Brașov. 4 tineri care au păcălit o bătrână să le dea 130.000 de euro au fost eliberați de judecători din arest