Brașov. 4 tineri care au păcălit o bătrână să le dea 130.000 de euro au fost eliberați de judecători din arest

Last Updated on iunie 23, 2021 Bine de știut. De la 100,000 de euro la milioane de euro, în România se face puțină pușcărie  sau deloc. Judecătorii sunt drastici cu cei care fură de doi lei dar foarte cuminți în fața celor care fură mult.

Patru tineri cu vârste cuprinse între 27 și 33 de ani care au reușit să păcălească o bătrână să le dea 130.000 de euro prin metoda Accidentul au fost lăsaţi în liberate de instanţă.

Brașov. 4 tineri care au păcălit o bătrână să le dea 130.000 de euro au fost eliberați de judecători din arest 1

Tinerii i-au spus bătrânei că fiul ei ar fi provocat un accident rutier grav, în urma căruia a rezultat o victimă, ce necesită intervenții chirurgicale urgente în străinătate pentru care este necesară plata unei sume de bani, scrie brasov.net

Suspecții au fost reținuți, dar nu au stat prea mult după gratii. După de Judecătoria a decis cercetarea în libertate a escrocilor, procurorii au făcut contestație. Magistrații de la Tribunalul Brașov au respins-o astfel că suspecții vor fi cercetați în libertate. Decizia Tribunalului este definitivă.

„În temeiul art. 204 Cod procedură penală respinge contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov împotriva încheierii nr. 86/15.06.2021 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov în dosarul penal nr. 12177/197/2021, pe care o menţine.

În temeiul art. 275 alin. (3) Cod Procedură Penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 al. 6 Cod Procedură Penală onorariul cuvenit apărătorului din oficiu rămâne în sarcina statului şi urmează a fi avansat Baroului Braşov din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă.

Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu din 22.06.2021”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul Brașov.

Previous Story

Brașov. Bărbat inconștient, întins pe banca din stația de autobuz, salvat de un jandarm și un polițist

Next Story

Mergi? „Element Fest”, un festival dedicat familiei – la Sânpetru, în weekend