Brașov. Allen Coliban anunță marea dezinsecție: „Tot ce înseamnă parcuri, spații de joacă, locuri de picnic și toate suprafețele verzi aflate în proprietatea municipiului”

Last Updated on iunie 9, 2021 Allen Coliban încearcă să-i potolească pe brașovenii nemulțumiți că văd spațiile verzi pline de căpușe și iarba înaltă ca gardul. El spune că doar vremea este de vină.

Allen Coliban: „Mulți dintre voi ați ridicat, pe bună dreptate, problema insectelor și a căpuşelor. În mod normal, campania de dezinsecție și de combatere a căpuşelor ar fi trebuit să înceapă la 1 iunie. Vremea, însă, nu ne-a permis decât ieri să începem aceste tratamente și vom fi în continuare condiționați de vreme pentru a le finaliza.

Brașov. Allen Coliban anunță marea dezinsecție: „Tot ce înseamnă parcuri, spații de joacă, locuri de picnic și toate suprafețele verzi aflate în proprietatea municipiului” 1

Conform dispoziţiilor viceprimarului Sebastian Rusu, în perioada următoare vor continua procedurile de combatere a insectelor și căpuşelor în toate cartierele Brașovului, precum și cositul ierbii, pentru ca tratamentele să aibă eficienţă maximă.

Avem în vedere tot ce înseamnă parcuri, spații de joacă, locuri de picnic și toate suprafețele verzi aflate în proprietatea municipiului Brașov. Ritmul de lucru, însă, va fi cel pe care condiţiile meteo ni-l vor permite.

Brașov. Allen Coliban anunță marea dezinsecție: „Tot ce înseamnă parcuri, spații de joacă, locuri de picnic și toate suprafețele verzi aflate în proprietatea municipiului” 2

Sper ca vremea să ţină cu noi şi să finalizăm într-un timp cât mai scurt, pentru a putea ieşi fără grijă în parcuri şi la iarbă verde”.

Previous Story

Coșmarul șoferilor brașoveni: Tramvai nou nouț plătit de UE, trotuar pietoni, banda verde cu copaci, pista bicicleta, pistă bus, banda mașină

Next Story

Un brașovean a primit o factură „umflată” de la Electrica, după ce a trecut la Enel.„În luna mai, surpriză! ”