Brașov. Alertă urs Răcădău. Petronela Rotar: „Trăim ca în junglă…pe strada cu pricina era plin de copii care ieșeau de la școală și care pot da nas în nas cu ursul”

Last Updated on iunie 11, 2021 Alerta de urs de astăzi din Răcădău ridică mari semne privind capacitatea autorităților de a gestiona situația. Petronela Rotar spune că strada era plină de copii la momentul mesajului Ro Alert.

Petronela Rotar:Trăim ca în junglă și nimeni nu spune nimic despre asta. Veneam spre casă cînd a venit iar alerta, iar pe strada cu pricina era plin de copii care ieșeau de la școală și care pot da nas în nas cu ursul.

Brașov. Alertă urs Răcădău. Petronela Rotar: „Trăim ca în junglă...pe strada cu pricina era plin de copii care ieșeau de la școală și care pot da nas în nas cu ursul” 1

Aș fi vrut și eu să aud măcar o luare verbală de poziție de la autorități, dar e o tăcere asurzitoare pe tema asta. Iar urșii (mai exact ursoaicele cu pui) curg, la fel și alertele. Probabil soluția e să ne baricadăm în case.

LE: se pare că există un răspuns al autorităților și că va fi o ședință săptămîna viitoare

Brașov. Alertă urs Răcădău. Petronela Rotar: „Trăim ca în junglă...pe strada cu pricina era plin de copii care ieșeau de la școală și care pot da nas în nas cu ursul” 2

Roxana C.: Off!! A doua alerta intr-o săptămâna si la noi in zona , zona de câmp!! Strazi pline de copii, de asemenea!
Si zona Sânpetru la fel.. Sesizari, nici un răspuns!

Emi I.: Ieri la pranz am facut si eu o tura de Tampa, singura, si am murit de frica! 😳 Era pustiu la ora aia si padurea arata sinistru, mai ales drumul dinspre Racadau (unde se exploateaza acum parchet si e plin de copaci culcati si radacini imense “prabusite” in aer). As vrea sa ma simt in siguranta pe traseele noastre dragi si atat de familiare. Of…

Adela C.: Și la Râșnov, avem tot mai des alerte de urs. Sunt 50 conform estimarilor… Pe o suprafață unde ar fi suficienti 10.
Se discuta despre relocarea UNUIA SINGUR…care ar purta vina vizitelor din ultimele zile. Despre cum s-a ajuns aici de la 10 la 50 sau despre restul de 40…nicio vorba.

Diana M.: Si la noi în Bran
Brașov. Alertă urs Răcădău. Petronela Rotar: „Trăim ca în junglă...pe strada cu pricina era plin de copii care ieșeau de la școală și care pot da nas în nas cu ursul” 3

Carmen C.: Aseară era unul și prin Stupini.. suntem un sat fără câini se pare. Se așteaptă o tragedie și atunci vor spune ca i.a luat prin surprindere….Nu știu cine are în fisa postului ceva legat de acest lucru , dacă exista asa ceva , dar sigur trebuiesc luate masuri de urgenta. Pana atunci , sa ne ferească Dumnezeu!

Previous Story

Brașov. Urs în Răcădău! Mesaj Ro-Alert

Next Story

Brașov. Alt mesaj Ro Alert. Ursoaică cu pui în Răcădău. „Ursul nu zgârie, ursul omoară”