Polițist brașovean certat de un șofer care a parcat pe trecerea de pietoni. “–Da, ce p… mea! Ești cumva de la poliție!?”

Last Updated on mai 25, 2021 Polițistul brașovean Daniel Zontea a povestit cum a fost certat de un șofer care a parcat pe o trecere de pietoni din Șchei.

Daniel Zontea: „Am profitat pe weekend de câteva ore libere și, așa cum bănuiți, am ieșit la o tură cu bicicleta.
De data asta am făcut-o prin Șcheii Brașovului și, pentru cine cunoaște puțin orașul, e știut faptul că zona Poarta Șchei este una foarte îngustă, aglomerată, cu mulți turiști și mereu cu insuficiente locuri de parcare.

Polițist brașovean certat de un șofer care a parcat pe trecerea de pietoni. "–Da, ce p... mea! Ești cumva de la poliție!?" 1

Însă pentru mine, din șa, era ca o desfătare să mă strecor cu bicicleta printre mașinile aflate de ceva în vreme în coloană și să citesc înjurăturile de pe buzele șoferilor.

Mai pedalez câteva sute de metri și dau peste cauza blocării traficului. O mașină neagră (nu mai dau marca) pusă pe avarii pe o trecere pentru pietoni, în jurul căreia se învârtea un tip “bine îmbrăcat” care, după mărimea și abundența mărcilor de pe trening, părea că e reprezentant diplomatic al Marelui Bazar din Istanbul.
Reduc puțin viteza și îi spun că nu e bine să își lase mașina tocmai acolo, că a blocat tot traficul.

După ce m-am îndepărtat puțin, îi aud și replica:
“–Da, ce p… mea! Ești cumva de la poliție!?”

Ieșirile cu bicicleta le văd și ca pe o formă de meditație, iar după replica pe care am primit-o, m-am întrebat:
1. De ce oare ne este atât de greu să acceptăm o tragere de mânecă?
2. Mai sunt la modă spiritul civic și valorile morale?

3. Băi, până la urmă, tipul ăla avea dreptate.
“P… mea!” Chiar eram de la poliție!😀

Previous Story

Andreea Moldovan pleacă din Brașov. De ce și-a schimbat numele și ce va face la OMS

Next Story

Video Brașov. Asfaltare de noapte. Corneliu Teposu: „Unde-s cei care ziceau că nu se lucrează noaptea? E 22:15 și acum s-au pus în funcțiune”